Header Ads Widget

A Momentum sokkal kártékonyabb nemzetellenes politikát folytat hazánk ellen mint azt sokan gondolnák - VIDEÓ


 









A Momentum nevű párt Budapesten 17 százalékos támogatottságot ért el, országosan pedig tízet. A semmiből törtek elő. Sokan nem minden alap nélkül a közutálatnak örvendő SZDSZ reinkarnációját látják benne, de az elődpárt romlottsága, magyargyűlölete és korruptsága nélkül. Soha ennél nagyobb tévedést. A Momentumhoz képest az SZDSZ romantikus költők gyülekezete volt. Ennél romlottabb és veszedelmesebb politikai tényező még nem bukkant fel a legújabb kori magyar demokrácia színpadán.
Első jelentős eredményük a magyar olimpiai rendezés sunyi megfúrása volt. Második jelentős eredményük, hogy Cseh Katalin szülész-nőgyógyászt küldték ki Brüsszelbe képviselőnek, merthogy ez a nő olyan progresszív. Progresszív? Idézet a Klubrádió műsorából: „Cseh Katalin: – Aki abortuszra kerül, az választhat – általában a nők választanak, nyilván van pár olyan orvosi eset, amikor az orvos választ, de általában a nő választ –, hogy ő hogyan szeretné megszakíttatni a terhességet. Tehát van ennek az a klasszikus sebészi módja, amit Magyarországon is végeznek, illetve van emellett… Papp Réka Kinga: – Köznyelvi nevén botmixer. Cseh Katalin: (nevet). Papp Réka Kinga: – Igen, elég brutális. Cseh Katalin: – Hát igen, ezt még nem hallottam. Papp Réka Kinga: – Komolyan? Közszájon forog. Cseh Katalin: (nevet) – Majd elterjesztem én a kis körömben…”






Néhány kérdés a baloldali szavazókhoz! Ha ti eleve egy magyar és nemzetgyűlölő bandát támogattok, akik idegen érdekeket szolgálnak, miért gondoljátok azt, hogy ez jó nektek és jó ennek az országnak?További részletek:  https://napitema.blogspot.com/2020/01/nehany-kerdes-baloldali-szavazokhoz-ha.html