Header Ads Widget

Dobrev Klára megígérte: kinyírja a nemzetállamokat! „AZT TUDOM NEKTEK ÍGÉRNI, HOGY 2020-BAN IS ÉRTETEK FOGOK KÜZDENI. AZ EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK LÉTREHOZÁSÁÉRT…”





Akiknek még mindig nem lenne elég világos, hogy mi zajlik a háttérben és kiket támogat a szavazataival, még akkor is ha a Jobbikra szavaz, akkor is ha tétlen marad, akkor is ha bármilyen új pártot támogat, akkor ideje ébredezni.

Ha nem fog össze a teljes nemzeti oldal és ezek a hazaárulók kerülnek ismét hatalomba, akkor felszalámizzuk minden lehetőségeinket és mindenki kitörölheti majd a hátsóját a saját okosságaival, mert még hazánk sem lesz és egy olyan fajkeverő pusztítás veszi kezdetét, amit ma még el sem tudunk képzelni, ahonnan már nem lesz visszaút. 

AZOK AZ IDŐK ELMÚLTAK AMIKOR PRÓBÁLKOZHATUNK, ACSARKODHATUNK ÉS ÁLMODOZHATUNK!




Gyurcsány Ferencné újévi fogadalmában újra hitet tett a birodalomépítő, szuperállamiságot vizionáló, a nemzeteket és a nemzetállamokat elsöprő brüsszeli kozmopolita logika mellett.

Dobrev Klára DK-s európai parlamenti képviselő újévi üzenete a Facebook-oldalán. Ismerjük a régi kommunista logikát: értünk jöttek, nem ellenünk! Innen is köszönjük fáradozásait, de a csendes többség kétharmada nevében nem kérünk belőle…