Header Ads Widget

Nem múlt el nap a parlamentben, hogy az ellenzék ne kérte volna számon a kormányon az úgymond európai minimálbéreket.



A köhögő ellenzék  hetente többször is ordítva böfögte fel, Orbán Viktornak címezve: "Miért nem zárkóznak már fel a hazai minimálbérek az európai átlaghoz?"

Azt senki nem tagadja, hogy a hazai minimálbérnek van még hova emelkednie, de amint az alábbi ábrán látszik, jó ütemben haladunk, néhány év múlva utol is érhetjük az átlagos, uniós minimálbéreket. De ez nem minden!

Mekkora tudatlanságra utal az is, amikor nyugati színvonallal próbálják összehasonlítani a magyar gazdaságot vagy nyugati fizetésekkel. AZ HOGY NEM EGYSZERRE INDULTUNK, MIVEL NÁLUNK A KOMMUNIZMUS URALKODOTT, EZ SENKIT NEM ÉRDEKEL. Most az emberek jelentős része ebből a felállásból akar nyugati jövedelmeket követelni, mert ez egy LEBUTÍTOTT, AGYMOSOTT TÁRSADALOM. 

Az ábrából az is látszik, hogy a hazai bérek reálértéke kizárólag csak a Fidesz-KDNP kormányok alatt emelkedett, amikor pedig az ellenzék volt hatalmon, a bérek reálértékben folyton csak csökkentek.

Az őszödi böszme kormányázása alatti 8 évben, 10% infláció mellett mindössze 50%-al nőtt a minimálbér, de ez reálértékben hatalmas, csaknem 50%-os zuhanást jelentett. Ennyit tudott kiizzadni magából Gyurcsány és szánalmas csapata.

Arról már nem is beszélve, hogy bevallottan a nap 24 órájában hazudtak, szó szerint a csőd szélére süllyesztették az országot, totálisan eladósították mindent és mindenkit és hitelt kellett felvenni ahhoz is, hogy EGYÁLTALÁN a nyugdíjasok, a tanárok, a rendőrök és az orvosok megkaphassák a pénzüket, EZEK VOLTAK A TRÜKKÖK SZÁZAI, majd meghamisították a költségvetést, és akinek ez nem tetszett és tüntetett azokat meg félholtra verették.

A Fidesz-KDNP kormányzása alatti 8 évben, 3% infláció mellett a bérek több mint duplájára emelkedtek, ami reálértékben mintegy 50%-os emelkedést mutat.

A napnál is világosabb, hogy a kormánypártok gazdasági programja a folyamatos béremelkedésekről és életszínvonal emelkedésről szól.

Na és hogy miről szól a kisnyilasoktól a homoerotikus élményeket kínáló liberálisokon át a neokommunista bagázsig ívelő ellenzék programja? Azt a programot Gréczy még 2019 év vége felé, saját fotókkal illusztrálva mutatta be és küldte szét az interneten, különböző ismeretlen hölgyeknek.

A fotókról pedig az derül ki, hogy az még a lóf@sznál is gyengébb, kevesebb, rövidebb...




Nézzük ki mit "lopott", ki hogyan "hazudik" és ki mit tett a magyar nemzetért és kik folytatnak rendkívül kártékony tevékenységet ebben az országban.További részletek: https://napitema.blogspot.com/2019/10/eleg-volt-hazudozasokbol-szemelyes.html