Header Ads Widget

Pityinger László - Dopeman. Mindent lehet mondani róla de azt nem, hogy jobboldali szimpatizáns lenne, ennek ellenére az Orbán beszédről meglepő őszinteséggel beszélt, ami nem fog tetszeni a baloldali szavazóknak - VIDEÓ




Csak az a kérdés, hogy vajon miért nem látta választások előtt azt, hogy a ballib banda átveri az embereket mert az egész kampányuk hazugságokra és ígérgetésekre épült.












A helyzet az, hogy ez a moslék ballib szörny koalíció, semmi mással nem fog foglalkozni az elkövetkezendő években, mint hazát árulni és ott tenni kárt ennek a nemzetnek ahol csak tudnak és továbbra is "zorbánozni"  és hazudni fognak éjjel, nappal. 

Közben a feltöltött kasszákat szépen ki fogják üríteni mindenhol, ahová betették a lábukat és majd  pénzhiányra hivatkozva az IMF bandájuktól hitelt fognak felvenni amit majd a lakóssággal fognak megfizettetni. 

Erről szól a ballib banda teljesítménye!
Hazugságra, álszentségre és nemzetgyűlöletre épül az egész létezésük. Néhány kérdés a baloldali szavazókhoz: https://napitema.blogspot.com/2020/01/nehany-kerdes-baloldali-szavazokhoz-ha.html