Header Ads Widget

A magyargyűlölő Donáth Anna szerint Gulyás Gergelynek távoznia kell



Nagyon sokat kellene azon agyalnunk, hogy a momentumos Donáth eddig mit tett le az asztalra.
Azt tudjuk, hogy az apja (ex-MSZP) egy nemi erőszakoló. Azt is olvastuk már róla, hogy tini lányokat molesztált a haladó, européer “politikusfatty”. Nem esett messze az alma a fájától, mondhatnánk. Egyfolytában a kormányt kritizálja a Cseh nevű ribanccal, és ott tesz keresztbe a magyaroknak, ahol csak tud. Így tettek nagyon sokszor az Európai Parlamentben is, sőt Felvidéken és Erdélyben is a magyar pártokkal szemben kampányoltak. Néhány hete a cigány autonómiáért viaskodó roma párt elnökével is egyeztetett. Ő volt az, aki azon sajnálkozott, hogy a magyarországi koronavírusos esetek közül az első megbetegedett nem magyar volt. Dióhéjban ennyit érdemes megemlíteni erről a mocsokról.
Tehát semmi eredményt nem tudnak felmutatni, csak azt, hogy a megvezetett idióta követőik beválaszották őket az EP-be.


Donáth most újabb posztot írt a közösségi oldalán, most Gulyás Gergelybe szállt bele:
Gulyás Gergely nem bírja el azt a mentális terhet, amit járványveszély idején az ország tájékoztatása jelent. “Békeidőben” ez inkább csak komikus volt, most életveszélyes. Mai kijelentései után nem maradhat miniszter. Most mindennél fontosabb lenne a társadalmi béke fenntartása, Gulyás ehelyett az ország egyik felét a másik ellen uszítja: az ellenzék képviselőit azzal vádolja, hogy tömegek halálára vágynak. Ugyanezen a tájékoztatón azt is elmondta, hogy a fiatalabbak, őt is beleértve szerinte „nyugodtan összevissza fertőzhetik egymást, abból legfeljebb egy kellemetlen influenza tünetei következnek, ha valaki nem beteg egyébként”. Ez nem igaz, ne higgyenek a miniszternek – fiatalok is szenvedhetnek maradandó egészségkárosodást, de akár bele is halhatnak a vírusba.
Gulyásnak távoznia kell, most. Mindenkit arra kérek, az együttműködés lehetőségét keresse. Aki nem tud viselkedni, aki nem tud a feladatához felnőni, azt váltsák le.
Gulyás Gergely nem akar a jelen helyzetben az ellenzékkel foglalkozni, főként hogy szerinte az ellenzék nem foglalkozik az országgal.

Vadhajtasok.hu