Header Ads Widget

Donáth Anna sajnálja, hogy nem magyar volt az első fertőzött. A Momentumos politikus szerint ő nagyobb kockázat Magyarországra mint a koronavírus, mert egy hete repked Budapest és Brüsszel között.






Azon sajnálkozik Donáth Anna, hogy nem magyar volt itthon az első koronavírus-fertőzött. A Momentumos politikus szerint ő nagyobb kockázat Magyarországra mint a koronavírus, mert egy hete repked Budapest és Brüsszel között.

A politikai pártoktól önmérsékletet szeretnék kérni, az emberek védelme az nem pártpolitika és végképp nem politikai ügy. Ezt Orbán Viktor kérte még múlt héten, ám azóta egyre több ellenzéki párt támadja a kormányt. Donáth Anna azt mondta: Orbán Viktornak szerencséje van, hogy az első Magyarországon regisztrált koronavírusos beteg iráni állampolgár. A Momentumos politikus szerint ő nagyobb veszélyt jelent Magyarország számára mint a migránsok.



Lantos János, a Mi Hazánk esztergomi elnöke szerint jellemző a liberálisokra, hogyha a valóság nem akar igazodni az ő elképzeléseikhez – akkor a valóság a hibás.

Szerettük volna megkérdezni a Momentumot is, hogy mennyire tartják elfogadhatónak Ep képviselőjük kijelentéseit, de adásunkig nem értük el a pártot.

Közben újra a koronavírussal poénkodik a Gyurcsány-párt. Újbuda DK-s polgármestere azon viccelődött, hogy a koronavírus fertőzésben szenvedő betegek nem a miniszterelnök irodájában fognak megjelenni.

Nem ez volt az első eset, hogy a rendkívül veszélyes koronavírussal kapcsolatban humorizált Gyurcsány Ferenc politikai formációja. A párt elnökségi tagja, Vágó István szerdán Facebook bejegyzésében azzal vádolta a kormányt, hogy a vírusteszteken spórol, és arra utalt, hogy a kormánynak ezzel az a célja, hogy kevesebb nyugdíjas legyen Magyarországon.

(Hír TV nyomán)