Header Ads Widget

Top 10 + 2 furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban.



Furcsaság a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban.

  1. Az elmúlt félévben az USA két országgal volt komoly konfliktusban. Kínával és Iránnal. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy pont Kínából és Iránból indult ki a koronavírus.
  2. Az emberi testben 3-9 féle KORONAVÍRUS található meg. Ezért bárkiben kimutatható a KORONAVÍRUS, még akkor is, ha más fertőző betegsége van. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy pont egy olyan vírus szabadult el, ami az emberekben megtalálható.
  3. Az influenza és a KORONAVÍRUS tünetei könnyen összekeverhetők. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy az influenza szerű tünetekkel jelentkező betegekre laborvizsgálat nélkül ráfogják, hogy KORONAVÍRUSSAL fertőzött.
  4. Az állítólagos KORONAVÍRUSOS betegek nagyrésze orvosi beavatkozás nélkül meggyógyult. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy a KORONAVÍRUST mégis halálos betegséget okozó vírusként tünteti fel a média és a szakemberek.
  5. Eddig a legtöbb KORONAVÍRUSOS beteget Kínában regisztrálták. Tudjuk, hogy Európában, és Magyarországon is nagyon sok Kínai él. Addig míg lehetett repkedtek Kína és az európai tartózkodási helyük között. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy az európai tartózkodási helyükön egy Kínai sem lett KORONAVÍRUSOS beteg.
  6. Állítólag kínai Vuhan tartomány volt a KORONAVÍRUS gócpontja. Vuhan tartomány az egyenlítőtől fele távolságra van, mint Magyarország, kb. Líbia Irán, és Egyiptom magasságában. Tehát Vuhanban és Iránban sokkal, de Olaszországban is jóval melegebb az éghajlat mint Magyarországon. A cseppfertőzéssel fertőző betegségek, mint például az influenza vagy a KORONAVÍRUS nem bírja a meleget, ezért influenza járvány ezeken a helyeken, ide értve Olaszországot is, nem szokott lenni. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy egyszer csak természetes módon hirtelen csak úgy ellenálló lett a melegre ez az újtípusú KORONAVÍRUS.
  7. 2018 szeptemberétől kezdődően komoly gazdasági világválság előrejelzések voltak, a többségük olyanok, amik azt jósolták, hogy minden idők egyik legnagyobbika várható. 2020-ra ezek az előre jelzések kezdtek megvalósulni. Az emberek dühössé válnak, ha gazdasági válság miatt a kormányok szankciókat vezetnek be, mert a kormányokat teszik felelőssé a helyzetért. Ha járvány veszély jelentenek be a kormányok, ráadásul olyan járványt, amit az emberek nem ismernek, ekkor az emberek elkezdenek félni a betegségtől. Félelmükben az emberek az otthonaikba húzódnak és nem mennek dühösen tüntetni, mint egy gazdasági válság esetén. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy pont most jött ez az újtípusú KORONAVÍRUS betegség, amikor a gazdasági világválság megnyilvánulni kezdett.
  8. Olaszországban már kijárási tilalmat vezettek be olyan nagyobb településeken is, ahol egyetlen fertőzött sincs. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy akkor ki fertőzze, illetve ki fertőzi meg az embereket, ha senki sem fertőzött.
  9. A KORONAVÍRUS elsősorban az idős legyengült szervezetű embereket támadja meg és okoz nekik komolyabb gondot. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy a fiatal férfiak és nők félnek a legjobban ettől a betegségtől.
  10. Ha az ember immunrendszere találkozik egy újtípusú vírussal, akkor első alkalommal még csak az erős immunrendszerű tud védekezni kellőképpen, de második alkalommal már ellenáll a vírus támadásának a többi is. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy a kormányok nem hagyják azt, hogy az emberek immunrendszere kifejlessze a KORONAVÍRUSSAL szembeni ellenálló képességét.
  11. 10+1. A szülő természetesen vigyáz a gyermekére, mert a gyerek még nem tud magéra vigyázni. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy a kormányok úgy bánnak az állampolgáraikkal, mintha azok is gyerekek lennének.
  12. 10+2. Ha egy új vírust valamilyen oknál fogva kitenyésztenek, hogy nehogy fordítva süljön el a puska, mielőtt alkalmaznák, már kifejlesztették az ellenszerét is. Elég furcsa és elgondolkodtató, hogy még látszólag nincs kész az ellenszer.