Header Ads Widget

Az európai unió bizottsága több mint 30 szerződést kötött 1970-től különböző arab szervezetekkel, hogy iszlámízalja Európát - Videó



Az európai unió bizottsága több mint 30 szerződést kötött 1970-től kezdődően különböző arab szervezetekkel, amelyekben felvállalta, hogy iszlámízalja Európát. Erről a több mint 30 gyalázatos szerződésről senki nem beszél. 


Jól látható, hogy ma az Európai unió nem az Európai emberek problémáival foglalkozik, hanem a migrációval. 

Tehát amikor Brüsszel ránk akarja kényszeríteni Európa iszlamizálását, akkor a pénzhatalmi világelit a senki által meg nem választott Soros Györgyöt mint frontemberét és az őt kiszolgáló bal-lib..., hazaárulókat használja ennek a tervnek a megvalósításához.

Miközben Magyarországon az ellenzéki pártok egymással versengve KICSINYÍTIK, JELENTÉKTELENÍTIK a tömeges migrációt, az idegenek betelepítése veszélyét, aközben az Európai Parlamentben nap mint nap győződhetünk meg arról, hogy a migránspártiak elszántsága változatlan.

A magyar nemzetnek ma nincs fontosabb dolga, mint hogy ne árasszák el Európát és ezen belül hazánkat nem integrálható bevándorlók millióival. Ezt a folyamatot láthatja ma minden európai ember.

A sok megvezetett ember nem is sejti, hogy kik szervezik és pénzelik ezeket a felforgató tüntetéseket és fogalmuk sincs arról, hogy a saját jövőjük és életterük felszámolása mellett tüntetnek. Fogalmuk sincs arról, hogy valójában kik finanszírozzák ezt az egész felforgatást és milyen célból.