Header Ads Widget

A hazafiak adakoznak, a hazaárulók élősködnek és koldulnak - Videó




Nekünk ellenzékből is a legrosszabb jutott! Az a globális háttérszervezet akik ezek mögött a hazaáruló politikusaink mögött állnak, ernyőszervezetként működnek és több kvalitatív mozgalmat uralnak, ilyen a klíma, a tehetséggondozás, a CEU Sor.. hálózat stb..,stb... ISMERŐS?

Azt a látszatot keltik, hogy ők aggódnak az emberekért, tüntetéseket szerveznek, adományokat gyűjtenek stb...,stb.... Valójában mindez csak álca, céljuk a hatalom megszerzése és a feltöltött kassza kiürítése, majd pénzhiányra hivatkozva az IMF bandájukat újból a nyakunkra hozni és a hiteleket a lakossággal megfizettetni, felszámolni a nemzeti identitásunkat, a kultúránkat és mindent mást ami emberi és Isteni na meg egy kis migrációs pusztítással tönkre tenni ezt az országot.

Egy dróton rángatott, globalista irányítottságú botrányellenzék van, egy „moslékkoalíció”, és hogy mire képesek országos szinten, azt bemutatták 2002 és 2010 között, amikor kis híján csődbe vitték az országot.
Bármilyen megmozdulásban benne vannak ami a nemzet érdekei ellen van és semmilyen megmozduláson nincsenek ahol a nemzeti érdekek vannak terítéken. Na ez a mi ellenzékünk. 

Kérdés csak az, milyen jogrendszer alapján élősködnek a magyar nemzet ellen?
Ez az ország nem a nemzetgyalázó hazaárulók tulajdona.





Hazánk folyamatos támadása és lejáratása 
nem 20 éve kezdődött!










Amikor legközelebb szavazni mész, és jót akarsz tenni ennek az országnak, akkor néhány alapvető dolgot ismerned kell! Részletek: https://www.napitema.com/2021/06/ennek-partok-nem-fognak-orulni-amikor.html