Header Ads Widget

Amikor legközelebb szavazni mész, és jót akarsz ennek az országnak, néhány alapvető dolgot ismerned kell!



Ma minden meghatározó pártot és vezető politikust a pénzhatalmak irányítanak a szervezeteiken keresztül. Ezért  valójában nem a pártok döntésétől függ szinte semmi, és nem a politikusok fejéből pattan ki szinte semmi, ők csupán kiszolgálók, végrehajtók. Ilyen például többek között ez a vírus és oltási őrület is ami most zajlik bolygószinten.

A lényeg, hogy a háttéthatalom egyik része az egy pólusú világrendszerben és a nemzetállamok felszámolásában érdekelt, a másik meg a nemzetállamok megmaradásában, legalábbis egyelőre! 

Tehát semmi nem attól függ, hogy ki mit mond, hanem attól függ, hogy különböző nagy támogatottságot élvező pártok mögött kik állnak a háttérben!

A szűklátókörű tömegnek, halvány fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik a háttérben, és hogy akikre szavaz azt valakik a háttérből támogatják, és azért támogatják, hogy a háttérhatalmi érdekek érvényesüljenek! 

Ezért van az, hogy amikor a balliberális oldal kerül hatalomra, függetlenül attól, hogy mit hazudnak választások ellőtt, akkor mindig kivétel nélkül, lerohad az ország, jönnek az adóemelések, a megszorító csomagok, és utána az IMF, mint megmentő, mert ez a kenyéradó gazdájuk érdeke. Ez azt jelenti, hogy minden pusztítás ami történik ebben az országban, az elsősorban ennek a bandának és megvezetett szavazóiknak köszönhető!

Ezért van az is, hogy az egyik oldal minél előbb szabadulni akar az IMF-től, a másik meg újból és újból a nyakunkra hozza!

A balliberális oldal, Soros György támogatását élvezi, aki a nemzetállamok felszámolásában, a káoszteremtésben és a migrációs pusztításban érdekelt.

Kétsége ne legyen senkinek, hogy ezt a hazaáruló balliberális moslékkoalíciót azok pénzelik és gyúrták össze, beleértve a Jobbikat is, akik a nemzetállamok felszámolásában és a káoszteremtésben érdekeltek!

Egyébként a Jobbik az egyik legaljasabb hazaáruló banda, akikkel valaha találkozhattak a magyar emberek. Az hogy eleve egy hazaáruló, nemzetgyalázó bandával összefeküdtek, akik a csődszélére juttatták ezt az országot, ez mindent visz, ezt nem lehet überelni semmivel, nem lehet lefödni semmivel,  és nem lehet megmagyarázni semmivel. Röviden eladták a lelküket! 

"HA KELL, AZ ÖRDÖG ÖREGANYJÁVAL IS EGYÜTTMŰKÖDÜNK!" Mondta GYÖNGYÖSI MÁRTON!

Nekik a pénz és a hatalomvágy felül írt minden erkölcsöt és nemzeti érdeket! Ha valaki úgy gondolja, hogy ebből visszatáncolhatnak, óriásit fog csalódni!

A lényeg, hogy ez a balliberális oldal (MSZP,DK,LMP,MOMENTUM, stb) semmilyen pozitív teljesítményt nem tud felmutatni, amit a nemzet érdekében tettek volna! Egy programmal rendelkeznek a "ZORBÁN ELLOPTA".

Semmi nem érdekli őket csak a hatalom megszerzése és Orbán leváltása, a fent említett okok miatt, ami által borítékolható, hogy az országot ismét tönkre teszik!

Az elődjeik régen a nemzet rombolást úgy oldották meg, hogy a nyakunkra hozták a ruszkikat, majd jött a padlássöprés, az akasztások, a megfélemlítés, a népírtás és a pusztítás az élet minden területén. Ma véletlen nem hallunk hasonló hangokat?





Ma az Európai Uniót kérik, hogy gáncsolják hazánkat! Már most ellenzékből ott tesznek kárt ennek az országnak, ahol csak tudnak. Semmi nem változott!

Tehát nekik lét kérdés, a hazugságra épülő ígérgetések és a lejáratások, ez az egyetlen fegyverük, amivel megoszthatják és maguk mögé állíthatják a megvezetett embereket. Lásd legutóbb az önkormányzati választásokat. SZEMREBBENÉS NÉLKÜL VÉGIG HAZUDTÁK AZ EGÉSZ KAMPÁNYT, és ezekből a félrevezetésekből kovácsolnak pozíciókat maguknak!  Amikor meg megkapják a hatalmi pozíciókat látjuk mire képesek! Röviden szétosztogatják egymás közt az előző vezetés alatt feltöltött kasszát és utána meg jönnek a sarcok. EZ MINDIG IS ÍGY VOLT!









RÉGI BŰNÖK ÁRNYÉKA HOMÁLYOSÍTJA EL A LÁTÁSUNKAT!







Ha valakinek még mindig nem világos, hogy az elmúlt években mi történt az országban és ki mit lopott és ki, kit nevez tolvajnak, és ki mit tett ezért az országért, akkor az itt megtalálja. Részletek: https://www.napitema.com/2019/10/eleg-volt-hazudozasokbol-szemelyes.html