Header Ads Widget

A kormány felszámolja a börtönbizniszként elhíresült többmilliárdos iparágat - Videó



Varga Judit a közösségi oldalán egy videót osztott meg, amiben arról beszél, hogy  a kormány csökkenteni fogja a börtönök zsúfoltságát, ahogy azt év elején megígérték! Szándékuk szerint ezzel felszámoljuk a börtönbizniszként elhíresült többmilliárdos iparágat is.

Csaknem háromezer új hely megteremtésével felszámolják a börtönbizniszt – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn Veszprémben, tíz büntetés-végrehajtási intézet új épületszárnyainak közös átadórendezvényén.

Varga Judit hangsúlyozta: a nem megfelelő börtönkörülményekre való hivatkozás, a fogvatartottak, illetve képviselőik részére fizetett milliárdos nagyságrendű kártalanítási összeg joggal sérti a társadalom igazságérzetét. A kormány ezért a kártalanítások jogalapjának megszüntetésével oldja fel ez a helyzetet.

Bár az ellenzék arra számított, hogy a kitűzött jogpolitikai célt a kormány bűnözők szabadon engedésével éri el, bizonyára csalódottan veszik majd tudomásul ennek ellenkezőjét.




Akiknek bejött a „BÖRTÖNBIZNISZ”. Harminc milliárd, az az 30 000 000 000 Ft a bűnözőknek. Rlszletek: https://napitema.blogspot.com/2020/01/akiknek-bejott-bortonbiznisz.html