Header Ads Widget

Dobrev Klára a miniszterelnököt támadta azzal, hogy szét akarja cincálni az “erős és összetartó” Európát



A keddi rendkívüli ülésen az Országgyűlés a tervezett uniós hitelcsomagról tárgyalt, és a DK nevében Dobrev Klára kapott szót, aki azt mondta, a DK nem fog részt venni a szavazásban, majd beszédében élesen támadta Orbán Viktor politikáját.

Orbán Viktorról elmondta, hogy a miniszterelnök szét akarja cincálni az “erős és összetartó” Európát, ezért zsarolja. Szerinte Európa népe megtanulta, hogy a zsarnokok legyőzik a jogállamot, aztán agresszorok lesznek, Putyint és Erdogant emlegetve.






Kocsis Máté és Hollik István reagált a DK-s politikus kijelentéseire: utóbbi szerint míg Gyurcsány Ferenc felesége a párbeszédre sürgetett, kiviharzott az ülésről beszéde után. Felemlegették, hogy pont a kommunizmus és a kommunista nem vész el, csak átalakul, hiszen meg kell emlékezni arra, hogy Gyurcsányék a kommunisták által a zsidóktól elkobzott villában laknak.

Kocsis Máté reagálása




Felháborító, hogy éppen az beszél korrupcióról, akinek a férje és a családja például a kormányzása idején az áramszolgáltatás díját megduplázták a lakosságnak, miközben az ő cégcsoportja olcsóbban jutott áramhoz – mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. Közölte: mára a moszkoviták brüsszeliták lettek, és továbbra is a nemzetköziséget képviselik.





Kocsis Máté hozzátette:. Ha jól emlékszem Gyurcsány és feleségének a kutyája nyalogatta Putyin kezét .




A mellébeszélés nagymestere!

SZEMREBBENÉS NÉLKÜL HAZUDNAK ÉS BECSAPJÁK A SZAVAZÓKAT, BÁRMIT MEGTESZNEK A HATALOMÉRT.




Ferge Zsuzsát nem lehet azzal vádolni hogy jobboldali, aki a következőket mondta: 

A Gyurcsány-kormány egy gyufaszálat nem tett keresztbe a válság veszteseiért 2008-ban.

„2008-ban Magyarország volt az egyetlen válság érintette állam, amely semmit, egyáltalán semmit, egy gyufaszálat sem tett keresztbe azért, hogy a válság nyilvánvaló veszteseivel valami történjen. Ilyen ország nem volt még egy. Mindenütt legalább a munkanélküli ellátást vagy a segélyezést vagy valami mást kiterjesztettek. Ennek következtében nálunk különösen nagy volt a szegényeket érintő veszély.”


Amikor legközelebb szavazni mész, és jót akarsz ennek az országnak, akkor néhány alapvető dolgot ismerned kell! Ezzel kapcsolatban itt találsz részletes információkat: https://www.napitema.com/2021/06/ennek-partok-nem-fognak-orulni-amikor.html