Header Ads Widget

A magyar baloldal sokadszorra bizonyítja, hogy Magyarország rájuk nem számíthat.


Most éppen a momentumos politikus áll a sorosista holland miniszterelnök mellé, Magyarországgal szemben - írja a közösségi oldalán Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Szerinte aki kiáll a nemzeti érdekért az Európa-ellenes. Ebből az is következik, hogy szerinte akkor lesz erős Európa, ha Brüsszel diktál, mindenki más kussol - írja bejegyzésében a politikus. 

Berg Dánielnek azt kéne végre megértenie, hogy nem lehet Európa érdeke az, ami egy vagy több tagállamnak elfogadhatatlan. Az EU addig volt erős amíg nem irányítani akarta a nemzetállamokat, hanem kiszolgálta őket és közös nevezőt talált közöttük: erős nemzetek = erős Európa. 

Persze valójában nem is erről van szó. Az a bajuk, hogy vannak országok, akik nem hajlandók elfogadni, hogy mások mondják meg mit csináljanak - folytatja Hollik.

Az a bajuk, hogy nem hagyjuk, hogy az Európai Unióból egy liberális átnevelő tábort csináljanak.

A sorosisták támadása ellenére mi továbbra is ragaszkodunk a nemzeti érdekhez. Csak olyan megállapodást tudunk elfogadni, ami jó Magyarország számára is! - írja bejegyzésében a kommunikációs igazgató.

A teljes bejegyzés alább olvasható el:


Hollik arra utalt, hogy Berg a közösségi oldalán tett ki bejegyzést, amiben az Orbán Viktor miniszterelnökkel, de tulajdonképpen az EU legtöbb kormányfőjével vitában álló holland miniszterelnököt támogatja.