Header Ads Widget

Nagy a tolakodás az ellenzéki oldalon a miniszterelnök-jelöltségért - Miniszterelnök szeretne lenni a Hódmezővásárhelyt csődbe taszító Márki-Zay




A roncskoalíció számos szereplője úgy véli, csak egyetlen jelöltnek szabad szembeszállni Orbán Viktorral a következő választáson. Márki-Zay Péter már kibontakoztatta tehetségét Hódmezővásárhelyen, vezetése alatt a város a csőd szélére sodródott, most miniszterelnöki ambíciókat dédelget.


Bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek Márki-Zay Péter. A hódmezővásárhelyi polgármester az ATV-ben azt mondta: esélyes jelöltnek tartja Karácsony Gergelyt is, de ő is beszáll a versenybe. Pár napja Vona Gábor, a Jobbik egykori elnöke mondta azt, hogy a főpolgármestert tartja a legalkalmasabb kormányfő-jelöltnek. Erre válaszul a Karácsony Gergelyt támogató MSZP bejelentette: már nyáron megkezdenék az egyeztetéseket az ellenzéki pártokkal – olvasható a Hír TV oldalán.


Ezt a roncskoalíciót egyetlen egy dolog tart össze a hatalomvágy, és az hogy mire képesek, ezt 2010 előtt bebizonyították!



Mi vár ránk ha ez a globalista moslékkoalíció ránk szabadul? Néhány tanulságos videó