Header Ads Widget

Világunkat egy olyan sátáni pénzhatalmi elit irányítja, akik létezésük óta hazugságban tarják az egész emberiséget - Videó



Ennek a sátáni pénzhatalmi elitnek nem titkolt céljuk, az emberiség nagy részének a kiirtása sem. Tudatosan eladósítottak mindent és mindenkit, hogy az emberek egyre jobban kiszolgáltatottak és egyre rosszabb állapotba kerüljenek, és ezáltal egyre jobban manipulálhatok legyenek. Arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi társadalmunk vegyszerekkel mérgezett élelmiszereket fogyaszt, amely szintén az élet megrövidítését szolgálja.

A háttérhatalom célja a totális kontroll bevezetése és ezáltal egy rabszolga társadalom létrehozása, amelyet már majdnem meg is valósítottak. Amit ma tapasztalhatunk bolygószinten, ez egy teljesen alvilági irányítás, ahol az elnyomó, kifosztó pénzhatalmi elitet, alvilági entitások irányítják. Őket szolgálja ki elsősorban az a nemzetellenes vagy hazaáruló, globalista politikai elit és támogatóik, akik eladták a lelküket a pénzért és hatalomért, akik a nemzetállamok felszámolását, az egyesült Európai Uniót, valamint a VILÁGKORMÁNY létrehozását akarják.