Header Ads Widget

Bármilyen gyógyszert beszedsz megtudod nézni mi a hatása és mi a mellékhatása, és az oltásodnak a mellékhatását megnézted?




Ha egy ember rendszeresen gyógyszert szed úgy hogy egészséges, akkor megbetegíti önmagát. Az oltás ugyanez, mert nem egy oltásra fogják rábeszélni az embereket, hanem a rendszeres oltásra.

Most kényszerítik a lakosságot az önkiválasztódásra.

 
A tudatlanság következménye a teljes manipuláltság, ami azt jelenti, hogy nem a túlélése érdekében fog cselekedni, hanem azt fogja tenni amire manipulálják.

Mindenkinek a túlélése és az immunrendszere azt diktálná, hogy ne olttassa be magát. A manipulálás meg azt diktálja, hogy olttassa be magát. Mindenki aki beolttatja magát, az a saját túlélését veszélyeztető dolgot művel. Túlélés ellenes dolgokra manipulálják az embereket, mert lehet őket manipulálni. 

Magyarországon nyakra főre adják, az AstraZeneca nevezetű oltást, amit sok országban már betiltottak. 

Többen betegednek meg attól, hogy a maszkból visszaszívják a baktérium tenyészetüket, mint magától a koronavírustól.





Mostantól  korlátokat tudnak bevezetni bármire, úgy a közlekedésben mint a munkahelyeken, hogy az utazhat vagy dolgozhat, aki beolttatta magát, és ez csak a kezdet.
És vajon mit tartalmaz az oltóanyag?

Azok szorgalmazzák az óltást globális szinten, akik éppen attól rettegnek már évtizedek óta, hogy túl sokan vagyunk és csökkenteni kell az emberiség létszámát.

Jelenések könyve 13. rész

16.Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17.És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.