Header Ads Widget

Épül a globális diktatúra! Érdemes elgondolkodni azon ami ma zajlik a világunkban, mert egy félelmetes jövőkép rajzolódik ki! Videók







Ma egyre jobban megerősítést nyer az a tény, hogy minden lépésünket figyelik, és egy globális hatalmi összeesküvés zajlik politikai és vallási szinten egyaránt az emberiség ellen, és egy olyan brutális jövő kép rajzolódik ki, amelyet már többezer éve megírtak azoknak, akiknek van szeme a látásra és füle a hallásra.

Nézzük mit mond a jelenések könyve:

Jelenések 13:16 Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;

Jelenések 13:17 És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

Ma véletlen nem az zajlik, hogy szép lassan mindenkit befognak óltani "valamivel", ha nem is elsőre, beleértve az egészséges embereket is, és majd akkor utazhatnak és akkor vállalhatnak munkát, és akkor tehetnek ezt vagy azt, ha beolttatták magukat? 

És vajon azok akik az oltást szorgalmazzák és közben meg azon aggódnak, hogy túl sokan vagyunk, ezek vajon az emberiség megmentéért küzdenek vagy valami egészen másért?

És vajon az a hatalmi elit amely, korlátoz, vegzál, eladósít, és lehúzza az emberekről az utolsó bőrt is adók formájában, ez is mind az emberek érdekeit szolgálja?

Vajon az a hatalmi elit amely megoszt, abban érdekelt hogy emberek tudatosak legyenek, vagy inkább az a céljuk, hogy az emberek buták maradjanak, hogy manipulálhatók legyenek, hogy kiszolgáltatottak maradjanak, hogy rajtuk élősködhessenek?

És vajon az a tény, hogy letiltanak különböző irányelvekre hivatkozva pl, a face..., a yut..., a goo.., oldalakon, ezek is a szólásszabadságot védik vagy inkább a globális diktatúra kiépítését támogatják?

Ha nem ébredünk, nem mi leszünk az első civilizáció ami el lesz törölve erről a földbolygóról, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt, ha továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ, KIFOSZTÓ, GYILKOLÓ sátáni RENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomban, akiknek PÉNZ lett az ISTEN és az I(GAZSÁG), akik semmibe veszik az UNIVERZÁLIS törvényeket, akik ember és Isten közé álltak, hogy a saját maguk által alkotott és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat. Ha nem ébredünk, akkor mi is ugyanoda jutunk ahová az előző hat emberiség, mert nem mi vagyunk az élet és a halál urai és senkit nem ment meg semmilyen vakcina sem hatalom. 




A Vatikán sötét oldala!

Ferenc pápa kezet csókol Rothschildéknek és Rockefelleréknek, mint jó szolga!




A világ ma a sátánt imádja!

A trón és az oltár szövegsége!



Milyen veszélyekre figyelmeztet a biblia a globalizációval kapcsolatban és milyen jövő elé néz az emberiség!

Bibliai próféciák!




MIKE YEADON NYILATKOZATA
-"... akiknek még nem adták be a halálos vegyületet, hogy küzdjenek az emberek a jogaikért, és gyermekeik életéért." 
MIKE YEADON, a Pfizer vezető kutatója volt!
Ezért, mindenkit arra kérek, hogy gondolkodjon el azon, ami a mellékelt képen olvasható! 
A képen található adatok hitelességét a SZABADALMI engedélyezési-számok adják!