Header Ads Widget

Ezt a videót látnod kell! Gondolkoztál-e már azon, hogy milyen eszközökkel és gondolatokkal befolyásolják a te jövődet?





Félelmetes látni, hogy emberek milliárdjai megvannak győződve arról, hogy őt megakarják menteni azok, akik azért aggódnak mert túl sokan vagyunk.

Köztudott, hogy mérgezik az élelmiszert, a levegőt (chemtrail), nem beszélve a Nanobotok, 5G, technológiákról, a különböző génterápiás olt.sokról, a migrációs folyamatokról és a háborúkról. Ezek mind azt a célt szolgálják, hogy az emberek rossz állapotba kerüljenek és csökkentsék az emberiség létszámát. Ha túl sokan vagyunk, akkor már egyre kevésbé tudnak irányításuk alatt tartani azok, akik Istent játszva (amiért már 6x elsöpörték az emberiséget a földszínéről),bármilyen kozmikus felhatalmazás nélkül, úgy gondolják beavatkozhatnak bárkinek az életébe.


  • A hírhedt Georgia Guidestones köveire vésett “új tízparancsolat” első pontja a következőket mondja:“Tartsd az emberiség létszámát 500.000.000 alatt, örök egyensúlyban a természettel.”

  • Ted Turner, a CNN alapítója (akinek egyébént 5 gyermeke van) ennél is messzebbre menne:“250-300 millió lakos a földön ideális lenne, olyan 95%-os csökkenés a jelenlegi szintről.”

  • Dave Foreman, az Earth First (A föld mindenek előtt) társalapítója azt mondja, három legfőbb céljának egyike a föld lakosságát 100 millióra csökkenteni:“Három legfőbb célom az emberi populáció 100 millióra történő csökkentése a földön, az ipari infrastruktúra elpusztítása és a vadvilág helyreállítása, annak teljes vadállományával az egész világon.”

  • Bill Gates, a Microsoft és a Planed Parenthood alapítója is hasonló véleményen van:“A világon ma 6,8 milliárd ember él. Ez hamarosan 9 milliárd lesz. Ha jó munkát végzünk az új vakcinákkal és az egészségügyben ezt 10-15%-kal is csökkenthetjük.”

  • Henry Kissinger beszéde a WHO Tanács előtt az eugenikáról, 2009 Február 25.-én!“Amint a csorda a kötelező oltásba beletörődik, a játszmának vége! Mindent el fognak fogadni aminek a vérhez és a donor szervekhez köze van, mint jótett. A gyerekeket genetikailag meg fogjuk változtatni és sterilizáltatni a jó cél érdekében! Kontrolláld a birka gondolatait, és kontrollálod a csordát! Az oltóanyag gyártók -sokan közűlük itt vannak a teremben- milliárdokat fognak keresni, csakúgy mint az invesztorok is. Ez mindannyiunknak egy win-win szituáció! Kihasználjuk a csordát, a csorda meg fizet azért, hogy kiszolgál minket! Nos, mi van ma ebédre?! ”

  • John P. Holdren, Obama elnök tanácsadója tudományos kérdésekben úgy gondolja, hogy az abortusz kötelezővé tétele is lehetséges “megoldást” nyújthat.“Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi alkotmány szerint is lehetséges lenne bevezetni a kötelező népességszabályozási törvényeket, beleértve a kötelező abortuszra vonatkozó törvényt is, ha a népességnövekedés ezt szükségessé teszi.”

  • A KALERGI TERV a szemünk előtt valósul meg. Részletek

A globális elit ezt úgy fogalmazza meg, hogy “fenntartható fejlődés”, “szaporulat csökkentés” vagy “életminőség javítása”.


Gondolkoztál-e már a jövődön?


Gondolkoztál-e már azon, hogy milyen gondolatokkal befolyásolják, a te jövődet, és mennyire vagy a saját jövődnek a stabil teremtő mestere?

Ha nem lesz jövőd kit fogsz felelősségre vonni?


EZT A VIDEÓT MINDENKINEK LÁTNIA KELL, AKI NEM AKAR ÁLDOZATA LENNI ENNEK A RENDSZERNEK ÉS ENNEK A TÁRSADALOMNAK!


Nacsa Mihály - Renewal-Hungary Kft.