Header Ads Widget

Nem árt időben átgondolni, hogy kire szavazunk majd 2022-ben, mert Magyarország visszafordíthatatlan károkat szenvedhet!



Sajnos Magyarországon nem ellenzék van a Mi hazánk kivételével, hanem egy külföldről finanszírozott és idegen érdekeket szolgáló, nemzetgyűlölő ellenség.

Ma az emberek olyan mértékben vannak manipulálva, hogy alapvető dolgokkal nincsenek tisztában. Amíg képesek egymás torkának ugrani, hogy melyik országos politikus kerüljön hatalomra, addig röhögnek a markukban azok, akik a háttérből ezeket a hazaáruló politikusainkat irányítják és a nyakunkra tolják. Sejtelmük sincs, hogy ezek a politikusaink eladták a lelküket és becsapnak és hazudnak nekünk. Számukra a hazugság az egyetlen biztosíték arra, hogy újból és újból átverve az embereket hatalmat gyakorolhassanak és véghez vigyek a kenyéradó gazdájuk pusztító terveit.

Ezek közül is a legveszélyesebb politikusok, akik már odáig merészkedtek, hogy nyíltan hazaárulók és nemzetgyalázók. 

Óriási tévedésben élnek azok az emberek, akik úgy gondolják, hogy a helyi politikusok kútfejéből pattannak ki azok az ember és Isten ellenes intézkedések, ami nem tetszik nekik!

Valójában globális szinten két meghatározó politikai elit csatározik egymással, az egyik akik nemzetben gondolkodnak, a másik akik a globális pusztulást készítik elő.

Nincs egy ütőképes magyar ellenzék mert nincs összefogás, ezért egy szétdarabolt magyarság van és önjelöltek százai. Ezzel csak azt érik el, hogy megosszák az embereket és semmilyen pozitív változás nem lesz soha, mint ahogyan eddig sem volt. 

Ideje lenne összefogni és mindenek előtt azt a közös pontot keresni, hogy kik azok akik nemzetben gondolkodnak és kik azok akik nem, a többi mind csak másodlagos kérdés, mert ennek a széthúzásnak az lesz az eredménye, hogy  akarva, akaratlanul ezeket a nemzetgyalázókat fogjuk támogatni, és akkor is őket támogatjuk, ha nem megyünk el szavazni.

Ez az ellenség Magyarországon egy rákos daganat, amely a XIX század végén tette be a lábát Magyarországra és azóta utódról, utódra idegen érdekeket szolgál, és módszeresen és tudatosan pusztítják ezt az országot.

Most új formában jelentkeznek! Ezt a tehetségtelen hazaáruló moslék koalíciót ami most létrejött Magyarországon, a globális háttérhatalom irányítja és pénzeli, akik abban érdekeltek, hogy felszámolják a nemzetállamokat és egy globális világkormányt hozzanak létre. 

"HA KELL, AZ ÖRDÖG ÖREGANYJÁVAL IS EGYÜTTMŰKÖDÜNK!" MONDTA A NEMZETÜNKÉRT AGGODÓ JOBBIKOS GYÖNGYÖSI MÁRTON! HÁT NEKIK TÉNYLEG SIKERÜLT! 

Tehát aki Magyarországon szeretne élni az elkövetkezendő években mint független nemzet, és ezt a moslékkoalíciót támogatja, akiket mindössze egy közös cél tart össze a hatalom vágy és semmi más, azok a saját sírjukat ássák! 

Miért? Mert ezt a globális pénzhatalmat és világuralmi törekvést, egy alacsonyrezgésű idegen faj irányítja, amely nem az emberek érdekeit szolgálja, hanem a pusztulásunkat.

János 8:44 "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen õ benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." Ma véletlen nem ezt a hazugságra épülő gyilkoló rendszert látjuk?

Ez a sátáni terv, hogy világkormány legyen, az emberiség pusztulásához fog vezetni! Ha bárki ezt akarja támogatni, akkor garantáltan az évei meg vannak számlálva, mert ezt a sátáni tervet a Teremtőink nem fogják engedni. Mivel nem mi vagyunk az élet és a halál urai, így bárkit, bármikor egy pillanat alatt kivesznek az élők sorából, akár betegséggel, akár balesettel, stb..,stb....

Azért nem fogják engedni, mert amit tapasztalunk bolygószinten, ez egy teljesen alvilági irányítás és ha ez a globális diktatúra megvalósulna, akkor innen már csak egy lépés lenne, hogy az alvilági lények megjelenjenek mint az emberiség Teremtői. Ez azt jelenti, hogy mi lennénk a rabszolgáik.

Másrészt azért nem fogják engedni, mert ez az alvilági entitás egy alacsony rezgésű faj, akik hihetetlen manipulációs képességekkel rendelkeznek, és akik már nem először próbálják megszerezni ezt a földbolygót és naprendszert, ami szembe megy a Teremtőink magas rezgésű szeretet alapon működő terveikkel. Ez azt jelenti, hogy amennyiben ez az emberiség nem képes egy magasabb rezgésszintet elérni a következő pár évben, és hagyja magát tovább befolyásolni, hogy az alvilági lények elérjék céljukat,  akkor a Teremtőinknek nem marad más választásuk, mint kimenteni azokat akik tettek ez ellen (ez lesz az elragadtatás) és a többire meg rárobbantani ezt a bolygót az alvilági lényekkel együtt, akiknek egy részük a föld belsejében van.

Erről a pusztításról a biblia is beszámol. Jer 25,33: Akiket az Úr megöl azon a napon, szétszóródnak a föld egyik végétől a másikig. Nem gyászolják meg őket; senki nem szedi össze és nem temeti el őket; úgy hevernek majd a föld színén, mint a trágya.  Az hogy ezt hogyan érik el a Teremtőink, akiknek nincsenek fizikai korlátok, egy természeti katasztrófával vagy egy atomháborúval ez csak részletkérdés.

Jelenések könyve: "Új eget és új földet láttam. Az első ég és az első föld ugyanis elmúltak, és tenger sincs többé."

A földi hatalom is csak egy eszköz a Teremtőink kezében! 

Azért engedik még Teremtői szintről ezt a pusztítást amit ma tapasztalunk bolygó szinten az élet minden területén, hogy minél több ember ébredjen az anyag rabságából, mert az elnyomó  szervezetek és támogatóik sorsa megpecsételődött. 

Tehát ha nem ébredünk ugyanoda jutunk ahová az előző 6 emberiség. A jelenlegi megosztó és elnyomó szervezeteknek és ezek támogatóiknak a sorsa megpecsételődött, akik az alvilági lényeket szolgálva, a pénzen keresztül a pusztítás szélére sodorták a bolygót és az egész emberiséget, akik az ember és a Teremtőink közé álltak, hogy az általuk létrehozott Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat.

Épül a globális diktatúra! Részletek: https://napitema.blogspot.com/2021/04/epul-globalis-diktatura-erdemes.html