Header Ads Widget

Vlagyimir Putyin megtiltotta Jacob Rothschild és bankkartell családjának, hogy Oroszország területére lépjenek.




A fordítás nem a legjobb de azért érthető!

Putyin nemrég emlékeztette a vállalatokat, hogy kifizette a Rothschild adósságát, és ′′ elkapta őket az öltöny gallérján, és kirúgta őket Oroszország hátsó ajtaján ". Ez a találkozó bemutatta az elnököt, aki az ökölbe verte a misét, és az eliteket megesküdött, ki irányítja a világot egy forrás szerint a Kremlben.

Kicsi nagy lépéseket tesz a cél felé. ′′ Ők nem a világ tulajdonosai, és nincs joguk azt tenni, amit akarnak. Ha nem hívjuk fel őket, más problémák is lesznek, összezavarodunk tőlük. ′′ Érthető, hogy a Rothschild banki adósság súlya volt az orosz gazdaság nyakába kötve. Ha egyszer szorul a csomó, a gazdaság harcol és megfullad. Elnöksége kezdetén kiemelt szerepet játszott Oroszország társadalmi, spirituális és gazdasági szinten való egyesítésében. 

Elrendelte Rothschild oligarchájának, Mihail Khodorkovszkijnak a letartóztatását, aki a Rothsgyermeknek, Henry Kissingernek és Arthur Hartmannak az Open Oroszország alapítványának végrehajtóivá tette. A világügyekben egyébként jól jól értesült orosz elnök tanulmányozta a világ leginvazívabb szervezetének történetét, és megérti, hogy pénzügyi kollaboránsaik milyen központi szerepet játszottak a nagy nemzetközi konfliktusok stimulálásában a huszadik században. 

Most a III. világháborúban akarnak elmerülni minket. Az elit invazív gyökerek és ágak folyamatos kontrollra és hódításra vágynak a világ minden táján, de Putyin elnök megállította őket, és tiltotta Oroszországban terjeszkedni. Ez nagy csapás a világuralmi terveikre, és most már valódi fenyegetésnek tartják. Megijesztette őket, ezért is denigálják a nyugati médiában bármilyen alkalommal. 

A valóság az, hogy Putyin elvezet minket egy több poláris világba, messze egyetlen kormánytól, elitek és politikai bábuk által rajzolt szellemi, vallási és gazdasági jövőből, amelyet az agyatlan milliárdos minionok követnek. Amikor Szíriába küldte katonai erőit egy szuverén állam védelmére, a bolygó hatalmas vezetőjeként növelte hírnevét. Az emberek az egész világon elkezdtek felébredni és észrevenni ezt.



PUTIN INTERZICE INVESTIȚIILE ROTHSCHILDS DIN RUSIA 

❗
* Vladimir Putin i-a interzis lui Jacob Rothschild și familiei sale de carteluri bancare să intre în teritoriul rusesc . Putin le-a reamintit recent corporatiștilor că a achitat datoria Rothschild și „i-a apucat de gulerul costumului și i-a dat afară pe ușa din spate a Rusiei”. Această întâlnire l-a prezentat pe președinte care a batut cu pumnul în masă și a jurat să distrugă elitele care controlează lumea potrivit unei surse din Kremlin.
Putin face pași mari către acest obiectiv. „ Ei nu-s proprietarii lumii și nu au dreptul pentru a face tot ce își doresc. Dacă nu le contestăm, vor exista și alte probleme , vom fi bulversați de ei. ” Se înțelege că datoria bancară Rothschild era o greutate legată în jurul gâtului economiei rusești. Odată strâns nodul, economia s-ar lupta și s-ar sufoca. La începutul președinției sale a făcut o prioritate de unire a Rusiei pe plan social, spiritual și economic. El a ordonat arestarea oligarhului susținut de Rothschild, Mikhail Khodorkovsky, care i-a făcut pe Rothschild, Henry Kissinger și Arthur Hartman directori ai fundației Open Russia. Președintele rus de altfel bine versat în treburile mondiale, a studiat istoria celei mai invazive organizații din lume și înțelege rolul central pe care colaboratorii lor financiari l-au jucat în stimularea conflictelor majore internaționale din secolul XX. Acum vor să ne scufunde în al treilea război mondial. Rădăcinile și ramurile invazive de elită vor control continu si să cucerească în întreaga lume, dar președintele Putin le-a oprit si interzis extinderea în Rusia. Aceasta este o lovitură majoră pentru planurile lor de dominare mondială și acum îl consideră ca o amenințare reală. El ia speriat, motiv pentru care este denigrat în mass-media occidentală cu orice ocazie. Realitatea este că Putin ne conduce către o lume multi-polară, departe de un singur guvern , de un viitor viitor spiritual ,religios si economic trasat de elite și marionete politice urmate de minioniști bilionari fără minte. Când și-a trimis forțele militare în Siria pentru a proteja un stat suveran, și-a sporit în confirmat reputația de lider puternic al planetei . Oamenii din întreaga lume au început să se trezească și să observe asta .🤔☝️
tradus :
Sorin F. Mureș.