Header Ads Widget

Vöröskereszt: A beoltott emberek vére értéktelen és nem használható vérplazmához? Videó



Ez a kijelentés teljesen megmagyarázhatatlan és érthetetlen lenne, ha az oltás egy "normális oltás" lenne. De nem az.

Az oltottak vére nemcsak a Covid-19 betegek kezelésére alkalmatlan, hanem a Vöröskereszt szerint még káros is.
A Vöröskereszt szerint senki se, aki Covid-19 oltást kapott, nem adhat vérplazmát más kórházi Covid-19 betegek megsegítésére. A vérplazmában található antitesteket olyan emberekből nyerik, akik átestek a vírus okozta megbetegedésen. Azonban ezeket az antitesteket a vakcina eltünteti, így a plazma használhatatlanná válik és káros a Covid-19 betegek számára - áll a Vöröskereszt jelentésében.



Nos, ha ezt és ennyit a Vöröskereszt hivatalosan bevall, akkor gondolj bele mi lehet az igazság!






Laborkép oltás előtt és után..... , akik megkapták az oltást , és megkérték őket, hogy jöjjenek be egy ingyenes elemzésre!


A vérkép így néz ki! A felső képen a teljesen egészséges sejtek oltás előtt. A sejtek formája drasztikusan megváltozott a következő napokban! A harmadik képen (fehér specifikációk) a véredben megjelenő idegen nano részecskék láthatóak! A szervezeted nem tudja méregteleníteni , és végül a tested minden sejtjébe bekerülnek azok a részecskék!!! Az ezzel kapcsolatos következményei hatással lesznek az egyén egészségére az életük hátralévő részére!!!




A PCR TESZTEK ÉS A VAKCINÁK VESZÉLYEI!





Dr. Vernon Coleman - Minden beoltott ősszel nagy bajba kerül? Emberek milliói halálra vannak ítélve. Nagyon kevés időnk van arra, hogy megmentsük magunkat!


Ma mindenki az oltással és a vakcinával van elfoglalva, pedig az igazi kérdés az nem az oltás és nem a vakcina, hanem az, hogy hogyan keletkezett, és mi vagy kik állnak a háttérben?


A CNN megírta, hogy a SARScov2 koronavírus, hogyan szabadulhatott el Wuhanban, amellyel előre kitervelt módon túszul ejtették a világot. Részletek:




Ma egy biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen, világszerte kiépült elkülönítő táborokkal, ahonnan nem lesz vissza út SENKINEK, ha nem ébredünk! Részletek