Header Ads Widget

Brutális Facebook cenzúra, bejegyzésekre és webcímekre!



A tavaly a Magyar Nemzet foglalkozott azzal a témával, hogy "Soros György egy megkerülős csellel rátenyerelt a Facebookra!"

Azt pontosan tudja mindenki, hogy Soros György a nemzetállamok felszámolásában érdekelt, és azt is, hogy ő támogatja a balliberális pártokat, és a migrációs pusztítást is.

Innentől kezdve nem meglepő, amikor azt tapasztaljuk, hogy a Facebook korlátoz, büntet és töröl. Minden olyan videó és bejegyzés célpont, ami  a pénzhatalmi elit érdekeit sérti, és azt is ha valaki szót emel a balliberális hazugságok ellen, sőt már a spirituális tartalmakat is. 

Arról egy átlag felhasználónak sejtelme sincs, hogy mennyire korlátozzák a nemzetben gondolkodó emberek jogait, mint ahogyan arról sincs, hogy a Facebook, egyáltalán nem egy semleges közösségi média!

Tehát nem lehet más véleményünk azzal kapcsolatban, ami befolyásolja a jövőnket, mint amit a balliberális oldal diktatórikus módon ránk akar erőltetni, mert ha más a véleményünk, akkor ez "közösségi irányelveket sért" és előbb vagy utóbb korlátozni vagy tiltani fognak.

A Facebook nem csupán bejegyzéseket és videókat töröl, vagy korlátoz,  hanem teljes webcímeket is tilt. Na ennyit a szólásszabadságról meg a demokráciáról.

Ebből mi a tanulság? Hát az, hogy amennyiben a nemzeti oldal nem kap észbe, és megvárja a választások előtti időszakot, és addig nem hoznak létre más megosztó pórtálokon közösségeket, akkor könnyen megtörténhet, hogy nem tudják eljuttatni az információkat a saját Facebook közösségüknek sem, vagy csak minimálisan,  és azt is nagyon megrostálva, és benne van a pakliban az is, hogy bármikor le is tilthatják.

Akinek van Facebook fizetős portálja az pontosan tudja, hogy hiába van többezer lájkod egy adott oldalra, mert ebből jó esetben is mindössze pár száznak jutnak el az új bejegyzések, információk.

A másik probléma, hogy a Facebook óriási befolyásolással bír a választásokra is, ez nálunk az önkormányzati választások idején, jól érezhető volt. 

Ugyanis az történt, hogy hirtelen a semmiből weboldalak tucatjai  jelentek meg a Facebook oldalon, és elárasztottak mindent. Ezek a weboldalak, olyan mérhetetlen lejárató hazugság kampányt folytattak, aminek semmi köze nem volt a valósághoz, vagyis emberek millióit verték át, röpke pár hét alatt. Nem nehéz kitalálni, hogy ezeket a weboldalakat kik finanszírozták. A meglepő az volt, hogy amikor vége lett a választásoknak, akkor ezeknek a weboldalak a többsége köddé vált.

Ezért ha neked fontos a nemzetben gondolkodó és tenni akaró emberek véleménye, és szeretnél olyan információkhoz jutni a jövőben, amit a Facebook egyértelműen törölne, akkor ma már megkerülhetetlen, hogy minél előbb regisztrálj az alábbi oldalakon a vk.com vagy a twiter.com oldalakon. 

Az itt létrehozott bejegyzések linkjét ugyanúgy megoszthatod majd a Facebook oldaladon is, csak nem leszel ilyen mértékű korlátok közé szorítva és kiszolgáltatva!


Néhány bejegyzés, amit a Facebook tiltott! 

Ez jól mutatja, hogy mennyire működik a szólásszabadság!