Header Ads Widget

Szerinted is jól van ez így? Az igazán gazdagok a földön, a 100%-nak mindössze a 3%-a!



Az igazán gazdagok a bolygón, nem azok a politikusok vagy nagy vállalkozók, akikkel szórakoztatják a lebutított ember tömeget, hanem azok, akik a háttérből irányítják az életünk minden területét.

Emberek milliárdjaitól, dollár billiókat rabolnak el évente! Egyre többet dolgozol, egyre kevesebb pénzért. A játékot megbundázták ellened. Mindannyiunkat virtuális rabszolgává tesznek.

Jelenleg egy olyan rendszerben és világban élünk, ahol olyan nem létezik, hogy mindenki gazdagodjon. Ha nagy mértékben gazdagodik bizonyos réteg, akkor egy másik réteg elkezd szegényedni. Ez törvényszerű!

Ez azt jelenti ha bizonyos emberek kezükbe kaparintják a világ vagyonát, akkor törvényszerű, hogy az emberek egyre jobban elszegényednek. 

A fogyasztói társadalom működtetőinek a profit a legfontosabb, és azon az elven működnek, hogy ők minél gazdagabbak legyenek, ez azt jelenti, hogy az emberek annál szegényebbek lesznek.

Egy gazdagot nem lehet rabszolgává tenni csak egy szegényt. Egy jómódút csak erőszakkal lehet rabszolgává tenni. A szolgák azok mindig is a szegények voltak, és minél több a szegény annál több a szolga.

Ezért van egy olyan törekvés, hogy az emberek egyre jobban elszegényedjenek, hogy szolgák lehessenek. Azonban ennyi szolgára nincs szükség. Ha megnézzük a 3% jómódút, akkor nekik csupán pár szolgára van szükségük. 

A kérdés az, hogy mi lesz a többi emberrel? Erre rengeteg törekvést láthatsz, és minden törekvés kivétel nélkül tizedeli az embereket.  A technikai fejlődés exponenciálisan növekszik, ami szintén kiváltja vagy felváltja az embert és az emberi munkaerőt.

Ma minden ötödik ember a bolygón elnyomó és ha az ember elnyomókkal van kapcsolatban, akkor elveszíti a tudását, és ha elveszíti a tudását, akkor szolga lesz.

Az ember igazi fejlődésére csak az aranykor alkalmas, amikor már nem lesznek elnyomók! Az elkövetkezendő években egyre jobban szaporodnak a halálesetek, vagyis készítik elő az aranykort azok, akiktől függ az emberiség jövője, mert nem mi vagyunk az élet és a halál urai. A teremtőinknek szükségük van még a jelenlegi elnyomókra, hogy minél több ember ébredjen, mert az elnyomok sorsa megpecsételődött.

A kérdés az, hogy te melyik utat választod?

Nyomod tovább a saját elnyomóid szekerét akik belőled élnek, vagyis eteted a szörnyet, vagy tanulsz és kezedbe veszed az életed irányítását, ami elsősorban lelki és szellemi fejlődéssel kezdődik.


Megosztáshoz ezt a linket használd: https://twitter.com/nszrt/status/1399755279152123905/photo/1