Header Ads Widget

A világtörténelem legnagyobb gazdasági összeomlása, pusztítása és brutalitása közeleg? Videók


Az emberek még mindig abban reménykednek, hogy vissza áll minden a régi kerékvágásba, ha engedelmeskednek és olttatják magukat egy olyan vakcinával ami egyre több áldozatot szed, és sejtelmük sincs arról, hogy a koronavírus színjáték mögött a háttérben, a gazdaság szándékos tönkretétele zajlik és a kényszeroltásokkal, egy brutális népességcsökkentést hajtanak végre.


NÉZD MEG MI VÁR RÁNK HA NEM ÉBREDÜNK!



Kényszeroltás Kínában és ez lesz hamarosan minden országban!











A GONOSZSÁG MEGTESTESÍTŐI

A Világgazdasági Fórum hétfőn jelezte, hogy alkalmazottai vagy felveszik a négy ellentmondásos vakcina valamelyikét, vagy mehetnek munkanélkülinek, ki vannak rúgva!


Los Angeles oltást igényel az élelmiszerek vásárlásához Az Epoch Times most Los Angeles -i tervéről számol be, amely előírja az oltási igazolást, hogy bejusson az éttermekbe, edzőtermekbe, szórakozóhelyekre és kiskereskedelmi üzletekbe - beleértve az élelmiszer -kiskereskedőket is.

A jelentés szerint ez korlátozóbb lenne, mint New York város azon terve, hogy ezt az igazolást megköveteli az éttermekben és hasonlókban, mert kizárja a kiskereskedelmi üzleteket.


Forrás


Óriási kudarcot és veszedelmet  jelez az izraeli vakcina-kísérlet, mert a magyar kormány, egy az egyben az izraeli sablon alapján erőltette az oltást a magyarországi lakosokra!


Tizennégy izraeli állampolgárt diagnosztizáltak COVID-19-gyel egy héttel azután, hogy beadták nekik a harmadik oltóanyagot- közölte vasárnap az ország egészségügyi minisztériuma a Canal 12 csatornán.

Ugyanezen forrás szerint a tizennégy közül kettő súlyos állapotba került a harmadik vakcina beadása után, kórházba kell szállítani őket.

A tizennégy közül tizenegyen 60 évnél idősebbek, a másik három, 60 év alatti , a jelentések szerint valamennyi  harmadik beoltottsággal rendelkező beteg immunitása nagyon alacsony volt.

Bár a világon a legmagasabb Izraelben az oltási arány,furcsa mód  Izrael a fertőzések számának drámai növekedésével néz szembe.

Forrás


Az olaszországi Abruzzo -i Casamaki étterem tizenegy alkalmazottja közül tizenegynél pozitív volt a Covid -teszt. 


Legtöbbjüknek dupla adag oltást és egészségügyi bérletet kapott. Mindannyian jelenleg karanténban vannak, köztük a Piazza Salotto étterem tulajdonosa, Gianluca Cruciani.

A Cruciani -t még nem oltották be, de negatív lett a tesztje, ami azt sugallja, hogy a vakcinák és az egészségügyi engedély teljesen haszontalanok. Kiderült, hogy azok, akik rendelkeznek egészségügyi engedéllyel, most fertőzöttek, és akik nem, azok nem. És úgy tűnik, hogy a vírus által termelt antitestek sokkal hatékonyabbak, mint a vakcinák.

Az Olaszországban ismert egészségügyi útlevél vagy „Green Pass” tehát teljesen haszontalan: a vakcinázottak is megfertőződhetnek és tovább terjeszthetik a betegséget.

Forrás