Header Ads Widget

Több mint 23 ezer német orvos lépett ki a népirtási kampányból!



Jó néhány háziorvosi rendelőben már nem adják be a védőoltásokat. Egyre több orvos vonul ki a korona „oltási” kampányból a Welt am Sonntag című újság által hozzáférhető Robert Koch Intézet adatai szerint .

Az augusztus 2 -tól 8 -ig tartó héten még csak 29 300 praxis „oltotta be az embereket a koronavírus ellen”, vagyis sokan lemorzsolódtak. A vakcinák németországi bevezetése idején összesen 52 600 gyakorlat vett részt a népirtási kampányban. Ez azt jelenti, hogy 23 300 (44%) gyakorlat abbahagyta a lövést.

A 16 állam közül tizenegy bezárja a szökőközpontokat‼️ Eközben a Németországban nem oltott embereket további nyomás nehezíti. Október 11 -től a a tesztek már nem lesznek ingyenesek. Vakcina, gyógyulási bizonyítvány vagy negatív teszt hiányában nem léphet be a vendéglátóiparba, a fodrászokba és más szolgáltatókhoz.. A sport vagy az események is tabuk lesznek. A szabály a kórházak, valamint a nyugdíjas- és idősotthonok látogatóira is vonatkozik.

Forrás 


Egy hawaii ergoterapeuta Abrien Aguirre így nyilatkozott: 

Három kovid-osztályon dolgoztam, kettő izolált és egy további kovid-osztályon. Tanúja lettem annak, hogy a média valótlant állít a koviddal és a tesztekkel kapcsolatban. Az embereket, akiket a kovid-osztályra helyeztek, nem voltak kovidosak. Bár a PCR teszt pozitív volt, nem voltak tüneteik. Azt is láttam, hogy egyes betegek a hospice-ból lettek a kovid-osztályra áthelyezve és egy gyógyíthatatlan betegségben haltak meg, de a korona-halottakhoz lettek számolva. Ez egy komplett csalás.




QR -kód szkenner?




Ausztrália elesett! 24 000 gyermeket visznek egy stadionba, ahol többek között rendőri felügyelet mellett „beoltják” őket!