Header Ads Widget

Az amerikai orvos arról számolt be, hogy a rákos megbetegedések 20 -szorosára nőnek a vakcinázott betegeknél!

 


"Az oltás után azt látjuk, hogy csökken a gyilkos T-sejtek, a CD8-sejtek száma" A szövetségi oltóanyag-mellékhatások bejelentési rendszere elképesztő robbanásról számolt be az oltásokkal kapcsolatban tapasztalt problémák számában, mivel a COVID-19-oltásokra adott reakciók, amelyeket a politikusok az elmúlt évben elnyomtak, exponenciálisan megsokszorozódtak.

Január 1 -je óta a laboratóriumban 20 -szorosára nő a méhnyálkahártya -rákos megbetegedések száma ahhoz képest, amit évente látok" - jelentette be Dr. Ryan Cole március 18 -i jelentésében."

Forrás


Meglepő kijelentést tettek a COVID -19 oltás utáni haláleseteket vizsgáló patológus professzorok 2021. szeptember 22. 

A vizsgált halálesetek mind a COVID-19 oltás után következtek be. A szövetanyagot azoktól a törvényszéki tudósoktól és patológusoktól szerezték be, akik először megvizsgálták az eseteket. A vizsgált elhunytak mind 50 felettiek voltak. A COVID-19 elleni oltást követő két héten belül meghalt több mint 40 boncolt holttestben körülbelül egyharmaduk okozati összefüggésben halt meg.

Arne Burkhardt professzor és Walter Lang professzor a COVID-19 védőoltásokkal összefüggésbe hozható  haláleseteket vizsgáltak meg. Sajtótájékoztatón ismertették eredményeiket.

Mindketten sokéves tapasztalattal rendelkező patológusok. Burkhardt 18 évig vezette a Reutlingeni Patológiai Intézetet, Lang 35 évig egy tüdőpatológiával foglalkozó intézményben dolgozott. A vizsgálatot Prof. Dr. Werner Bergholz szakmailag megerősítette. (A sajtótájékoztató videója ITT elérhető.)

Forrás


HA SEGÍTENI AKARSZ MAGADNAK ÉS MÁSOKNAK, AKKOR OSZD MEG MINÉL TÖBB EMBERREL, AKÁR E-MAILBEN IS, AMÍG MÉG MEGTEHETED!