Header Ads Widget

Félelmetes látni, hogy emberek százezrei még mindig a választásoktól várják a csodát, miközben sejtelmük sincs arról, hogy saját maguk alatt vágják a fát!




Sokan még mindig nem fogták fel, hogy ma az igazi veszélyt az jelenti, hogy a politikai elit a háttérhatalom zsebében van, mert eladták a lelküket és zsarolhatók.

Egy hazaáruló bandát meg különösen nem is kell zsarolni, hiszen ők önként és dalolva ott tesznek kárt ennek az országnak ahol csak tudnak. 

A bábkormányok pontosan azt teszik világszerte, amit a háttérhatalom diktál!

Attól mert hazudoznak nekünk, és megosszanak bennünket, hogy újból és újból hatalomra segítsük őket, ettől még mindig a háttérhatalom érdekei fognak érvényesülni és nem fordítva. A háttérhatalom érdeke és célja az elkövetkezendő években, a totális kontroll, a kényszer, a zsarolás, a nyomor és a pusztítás, mert túl sokan vagyunk.

Ez azt jelenti, hogy ma amikor szavazunk, akkor a soha, senki által megnem választott háttérhatalmat támogatjuk vagyis egy áldemokráciában élünk. Tehát amig lesz megvezetett tömeg, addig lesz háttérhatalom és az őket kiszolgáló bábkormányok és nyomor. 

Akik a mai helyzetben és ebben az áldemokráciban jobb és baloldali választásokban gondolkodnak, és ezeket a hazaáruló bandákat hallgatják, támogatják és tétlenül maradnak csodákra várva, azok a háttérhatalmat, a bábkormányokat, az emberek totális megnyomorítását és pusztítását támogatják!


KIKRE IS SZAVAZNAK A MEGVEZETETT EMBEREK!



Hála a megvezetett embereknek, ma már eljutottunk oda, hogy egy biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen, világszerte kiépült elkülönítő TÁBOROKKAL, ahonnan nem lesz vissza út SENKINEK! Részletek 

HA SEGÍTENI AKARSZ MAGADNAK ÉS MÁSOKNAK, AKKOR OSZD MEG MINÉL TÖBB EMBERREL, AKÁR E-MAILBEN IS, AMÍG MÉG MEGTEHETED!