Header Ads Widget

A miniszterelnök a Kossuth Rádióban nyilatkozott. Nem dolgozhat, aki nincs beoltva?



Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra a tegnapi Kormányinfón elmondták, hogy tárgyalnak arról, hogy a munkáltatók kötelezővé tehessék az oltást a dolgozóiknak, Orbán Viktor erről is beszélt ma reggel.

A kormányfő elmondta, hogy nem terveznek korlátozásokat, még a kötelező maszkhasználatról sincs szó, a legjobb megoldás szerintük az oltás. Szerinte a magyar emberek gyomra nem venné be, ha kötelezővé tennék, viszont arról tárgyalnak, hogy bizonyos munkaadók kötelezhessék a dolgozóikat az oltás felvételére.

Ezt nem a politikusok találják ki, ők csupán bábok, akiket a háttérhatalom írányít, és nem tehetnek mást, mint azt amit a háttérhatalom diktál, mert eladták a lelküket és zsarolhatok. 

Ez azt jelenti, hogy ma amikor szavazunk, akkor a soha, senki által megnem választott háttérhatalomra szavazunk vagyis egy áldemokráciában élünk.

Tehát amig lesz megvezetett embertömeg, addig lesz nyomor, háttérhatalom és az őket kiszolgáló bábkormányok. 

Félelmetes látni, hogy emberek milliói képtelenek felfogni, hogy a politikai elit a háttérhatalom zsebében van, mert eladták a lelküket és zsarolhatók, és attól mert hazudoznak, hogy megosszanak bennünket, hogy cserélgessük őket, ettől még mindig a háttérhatalom érdekei érvényesülnek, ami szöges ellentétben áll az emberek érdekeivel, és ez nem a szabadságot jelenti senkinek, hanem a totális kontrollt, a nyomort és a pusztítást.


Egy biológiai háború zajlik az emberiség ellen! Részletek

Amíg nem érted meg a világ működését, és nem ismered  meg a világ irányítóit és azok szándékait, addig nem tudsz semmit a jelenlegi helyzetről! Részletek  

Mit tehetsz ha azzal zsarolnak a munkahelyeden, hogy kirúgnak, ha nem olttatod be magad. Részletek 


OSZD MEG MÁSOKKAL IS!