Header Ads Widget

Az Egyesült Királyság kórházi adatai megdöbbentik a világot: a COVID -ben elhunytak 80% -a vakcinázottak között van. A COVID -halálesetek száma 3000% -kal nőtt!



A tudományos csalás, az intézményi kényszer, a megvesztegetés, a Big Tech cenzúra, a kormányerő és a média propaganda halálos kombinációja térdre kényszeríti a világot. Nincsenek valós adatok, amelyek azt mutatják, hogy a covid-19 vakcinák csökkentik a kórházi kezelés és a halál kockázatát. Jelenleg az Egyesült Királyság kórházi adatai sokkolják a világot , és komoly bizonyítékot szolgáltatnak a vakcinák sikertelenségére és az oltás okozta halálra. Az Egyesült Királyságban a COVID -ben bekövetkezett halálozások akár 80 százaléka oltott személytől származik. Az Egyesült Királyságban a COVID -halálozások ma 3000 százalékkal gyakoribbak, mint egy évvel ezelőtt, amikor a lakosság „oltatlan” volt.

Több mint egy évig fáradhatatlanul népszerűsítették a vakcina hatékonyságát, annak ellenére, hogy a piacon lévő összes COVID -vakcina abszolút kockázat csökkentése kevesebb, mint két százalék volt, ami értelmetlen szám. Súlyosbítja a helyzetet, hogy a vakcinák növelik az iatrogén halálozási arányt, és egyre több embert fogékonyak a súlyos légzőszervi megbetegedésekre, előkészítve az emberi sejteket az antitest-függő fokozás érdekében.

A brit közegészségügyi halálozási adatok sokkolják a világot

Az Egyesült Királyság Sárga Kártya Rendszere, az oltási sérülés és az orvosi hibák felügyeleti rendszere egyértelműen mutatja a vakcinák sikertelenségét. A COVID elleni védőoltások növelik a kórházi ápolást és a halálozást azon emberek körében, akik könnyen élhették volna életüket, egészségesen és VAX-mentesen. Ahelyett, hogy kockázatos, összetett oltási kísérletekre kényszerítenék őket, több ezer beteg és haldokló ember szembesülhetett volna egy potenciális fertőzéssel, és tartós, természetes immunitással gyógyulhatott volna meg belőle.

A brit kórházi adatok azt mutatják, hogy a COVID-19 halálozások száma 3000 százalékkal magasabb a tavalyi évhez képest, és nem a „nem oltottak” halnak meg nagyobb számban. A Public Public England legfrissebb adatai azt mutatják, hogy mennyire veszélyes a vakcinázás és a kényszerítés. 2021. február 1 -jétől 2021. szeptember 12 -ig a vakcinázatlanok a covid halálos áldozatok mindössze 28 százalékát, míg az oltottak a halálozások 72 százalékát jelentették!

A Skócia Közegészségügy megerősíti a vakcina sikertelenségét. 2020. augusztus 14-től 2020. szeptember 12-ig Skócia mindössze hét halálos áldozatot regisztrált. Miután a lakosság nagy részét arra kényszerítette, hogy vegye fel a covid vakcinákat, Skócia mindössze egy évvel később, ugyanebben az időszakban 222 covid-19 halálesetet regisztrált. Ez a COVID-19 halálozási felfutás 3071,4%-kal magasabb a tömeges oltási kampány után. A legmegdöbbentőbb: ezeknek a haláleseteknek a 80 százaléka a vakcinázottaknál fordul elő. (Kapcsolódó: A „teljesen oltottak” fokozott betegségeket tapasztalnak, ha új koronavírus-variánsoknak vannak kitéve.)

A vakcina állítólagos 95%-os hatékonysága teljes csalás a való világban, valójában növeli a halál kockázatát

Annak ellenére, hogy a nem oltottakat arra kényszerítik, hogy gyakrabban teszteljék őket utazáshoz, az oktatáshoz és munkára, számuk még mindig hasonló a „teljesen oltottakhoz”. Az adatok azt mutatják, hogy a COVID -esetek viszonylag egyenlőek az oltottak és a nem oltottak között. Augusztus 21 -től 2021. szeptember 17 -ig 69 639 pozitív esetet regisztráltak a be nem oltott lakosság körében, és 79 613 esetet a vakcinázott populációban, ezek közül 60 923 a „teljesen oltott”. Nyilvánvaló, hogy a vakcina nem akadályozza meg a COVID-ot, sőt hajtóereje lehet az új fertőzéseknek a vakcinázatlanoknál.

A legmegdöbbentőbb, hogy a halálozási arány nem 95 százalékkal alacsonyabb az oltott csoportban. Augusztus 14-től 2021. szeptember 10-ig Skócia 208 koronavírusos halálesetet regisztrált. A beoltatlanoknál 41, a részben oltottaknál 9, a teljesen oltottaknál megdöbbentő 158 haláleset történt. Ha a vakcina 95 százalékos hatékonysága valós lenne, akkor a halálesetek 95 százaléka be nem oltottaknál fordulna elő, és csak 5 százaléka lenne oltott. A halálesetek 80 százaléka azonban oltott, és csak 20 százaléka oltatlan. A vakcinák jelenleg 400%-kal NÖVELIK a halál kockázatát az Egyesült Királyságban!

Ha többet szeretne megtudni a COVID vakcina kudarcáról, olvassa el a ScienceFraud.News weboldalt .


A források a következők:

HumansAreFree.com

NaturalNews.com

ScienceFraud.news


Ma egy biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen, világszerte kiépült elkülönítő táborokkal, ahonnan nem lesz vissza út SENKINEK!  Részletek