Header Ads Widget

Az Igazság napja – Mozdulj az életedért, jogaidért és szabadságodért! Az esemény kezdete: 2021.10.01. Délelőtt 10 : 00 Budapesten 1015 Donáti út 35-45.


A demonstráció a megmutatkozást, az egymás megerősítését, az utca embereinek figyelemfelhívását, valamint a 2021.augusztus.28.-án elindult ébredési folyamat folytatása.

Békés, ám hangos és feltünő vonulást, és demonstrálást tartunk, ezért kérünk mindenkit, hogy sípokkal, focista füstölőkkel és focista fény fáklyákkal, trombitákkal, kereplőkkel, dudákkal, és skandálással adjuk a hatalom tudtára, hogy vagyunk, hogy hétről hétre többen és erősebbek és hangosabbak vagyunk, és azért vagyunk, hogy a rendszert megváltoztatva egy olyan országot teremtsünk, ahol szabadság, jog, köz- és létbiztonság, a polgárait szolgáló pártoktól, és hazug politikusoktól mentes állam valósulhasson meg, ahol soha többé nem kell az embereknek olyan hatalmi kényszertől tartania, szenvednie, áldozattá válnia, mint például éppen a jelenlegi ember és jog ellenes Covid terrorizmus.




A PROGRAM:


Vonulásos tömegdemonstráció Budapest utcáin, hogy a média és a kormány ne tudja eltitkolni, hogy hétről hétre többen vagyunk, akik átlátunk a kormány és a politikusok folyamatos hazugságain !

Ha van médiánál, (tv, rádió, újságnál) dolgozó ismerősötök, ujságíró, riporter, fotós, kamerás akkor kérünk titeket szóljatok neki, hogy ő is jöjjön és tudósítson, hogy ne tudja a kormány eltitkolni az egész eseményt, ahogy szokta.

Az esemény kezdete: 2021.10.01. Délelőtt 10 : 00 Budapesten Az ALKOTMÁNY BÍRÓSÁG ELŐTT!

(1015 Donáti út 35-45.)


A vonulás kezdete 13:00 !


Fontos, hogy pontosan érkezzetek, ugyanis ha nincs meg a minimum 200 Fő a vonulás kezdetekor akkor a rendőrök nem adják meg az engedélyt a vonulás megkezdésére! Legyünk minél többen!

"A mozgalom elindulásának számos előzménye volt, amelyek közös jellemzője, hogy a járvány megfékezésére hivatkozó kényszerintézkedéseket az állampolgárok egy része ilyen vagy olyan okból elutasítja.


Úgy gondoljuk, hogy a magyar állam a helyett, hogy az egészségügy több ezer éves vívmányait, az egészségügyi rendszerünk elsődlegesként való megerősítését, a hozzáértők hatalmas szellemi kapacitását fordítaná a védekezésre, egy olyan kísérletinek tekinthető védőoltás koncepciót fogadott el, amely súlyosan korlátozza eddig kivívott szabadságjogainkat.

Az évszázadok alatt kiharcolt jogokkal ma már csak azok élhetnek, aki teljesítik a diktátumot, felvállalják a bizonytalan hatású oltóanyagokkal való oltakozást.

Mindeddig pár száz fős tiltakozások, demonstrációk jellemezték az intézkedésekkel szembeni ellenállást, de az általam szervezett augusztus 28-i Népligeti több ezres demonstrációval úgy tűnik átléptünk egy lélektani határt, amit hatalmas eredménynek tekintünk.

Látjuk azt, hogy az elégedetlenség egyre tudatosabb formát ölt. A demonstráción résztvevőket az egyre erősödő polgári elégedetlenség vezérli. Ahogy a Népligeti, úgy a mostani vonulásos demonstráció mögött sem párt, sem mozgalom, sem mögöttes titkolt pártpolitikai szándék nem volt, kizárólag az elégedetlenség vitte az embereket az utcára.

Tenni akaró egyszerű állampolgárok szervezték meg önmagukat közösségi médiák segítségével, megmutatva azt, hogy egyre növekszik a társadalmi tudatosság. Szeptember 18-án ismét több ezer ember mondott nemet a Covid elleni vakcinákkal történő kényszeroltásra. A velünk demonstrálók céljai egyértelműek:

A gyökeres változás iránti igény."


AZ ESEMÉNY LEÍRÁSA:


Gyülekező: 10:00 - 11:00

11:00 : Mécsesgyújtás és néma megemlékezés a COVID vakcinák halálos áldozataira.

11:00 - 13:00 : Orvosok és jogászok vonják felelősségre a hatalmat szolgáló bírákat.

13:00 Vonulás indul autós zenés szemfelnyitó hangos felvezetéssel a Margit hídon át - a Jászai Mari térig - a Képviselők Irodaháza elé - ahol a „KÉP”-viselőket fogjuk felelősségre vonni - majd tovább megyünk a Szabadság térre, ahol ez elbocsájtott egészségügyi dolgozók és az oltáskárosultak mondják el történetüket amről a Magyarországi média mélyen és undorítóan hallgat.

Az eseményre médiákat is meghívunk - minden civil és kormánymédiát értesítünk ! Kíváncsiak leszünk ki mer majd írni róla! Több mint valószínű, hogy senki, ezért kérünk titeket, hogy gyertek minél többen, és élőzzetek minél többen, hogy másokhoz is eljusson a hír, hogy ébred Magyarország és hétről hétre egyre többen vagyunk, akik átlátjuk az egyértelmű hazugságokat.

Szeretnénk megkérni titeket, hogy készítsetek és hozzatok magatokkal táblákat molinókat az adott település, város, falu, község nevével, ahonnan érkeztek, illetve az adott megyékről is legyen egy- egy tábla!

Hozzatok mécseseket, amik zártak, focista füstölőket és focista fáklyákat és dobokat, sípokat, dudákat, kürtöket, kereplőket, csörgőket amivel nagy zajt lehet csapni.

Hozzatok feliratokat, táblákat, zászlókat, szórólapokat!

Segítsetek egymásnak vidékről is eljönni, szervezzetek telekocsikat, buszokat!

Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint zászlókkal, transzparensekkel, molinókkal jöjjön demonstrálni, a helyszínen tartsa be a láthatósági mellénybe öltözött biztonsági őreink kéréseit, a körúton ne lépjen be a villamos sínek területére, ne rongáljunk, ne szemeteljünk, mutassunk példát a viselkedésünkkel is, hogy pozitív, kultúrált, de nagyon is eltökélt emberek vagyunk!

Demonstráció a Szabadságért!!!


Ma egy biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen, világszerte kiépült elkülönítő táborokkal, ahonnan nem lesz vissza út SENKINEK! A fekete leves még csak ezután jön, ha nem ébredünk. Részletek