Header Ads Widget

A hazugság bajnokainak, fájdalmas az igazság, fegyverük a támadás, ezért sokan nem tudják hol élnek, milyen jogokkal, és mitől szenvednek!




A problémák ott kezdődnek Magyarországon, hogy vannak köztünk élő embernek, akik nem felzárkóztak, mint minden más békét szerető emberek, hanem azzal vannak elfoglalva, hogy a nap 24 órájában, hogyan verjék át az embereket, és hogyan gyalázzák azt a nemzetet és azt a népet, amely befogadta. Ilyent még az állat sem tesz! A hazugságaikat, újabb és újabb hazugságokkal fedik le, és az egész létezésük hazugságok sorozatára épül. 

Sejtelmük sincs, hogy az igazságot nem lehet eltörölni, lehazudni, szőnyeg alá söpörni, mert ez nem az anyagi világhoz köthető, és hiába szegélték fel, ettől még létezik, örök érvényű és mindent alátemet és megemészt ami hazugságra épül.

Tehát Magyarország problémája elsősorban az nem a vírus, nem a lové, és nem a szegénység, hanem az álszent, hazug kártevés, amit tudatosan generálnak ebben az országban azok, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark, akik a pusztításra lettek teremtve. Ahová beteszik a lábukat, ott lerohasztanak mindent, mint egy rákos daganat, az élet minden területén. 

Akinek nem inge az nem veszi magára, akinek meg fáj, annak lehetősége van kiszállni ebből a sátáni buliból, mert nagyon pórul fog járni. János 8:44 "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberelő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."

A hazugság bajnokainak, fájdalmas az igazság, fegyverük a támadás, félrevezetés, félelemkeltés, pusztítás, ezért sokan nem tudják ebben az országban, hogy hol élnek, milyen jogokkal, és mitől szenvednek!

Csakhogy tisztázzuk a dolgokat! Jó volt élni ebben az országban egészen addig, amíg a XIX század végén a befogadott jóakaróink megnem érkeztek, akik hálából, hogy befogadtuk, a nyakunkra hozták a ruszkikat, hogy teljesen illegitim módszerrel és diktatúrával hatalmi pozíciókat szerezhessenek maguknak, mert jogilag a lábukat nem tehették volna semmilyen hatalom közelében, NEM VÉLETLEN. 

A mai napig képtelenek felfogni, hogy ez az ország a Szent Korona tulajdona és nem a hazaáruló nemzetgyűlölők tulajdona.

A történelmi tények makacs dolgok, és mára már eljutottak oda, hogy összeugrasztottak mindenkit mindenkivel, aminek az alapja a hazugság. Ilyent sem a magyar jogrendszer, sem a hagyományaink, sem a kultúránk nem ismer. Ezt bekellett ide hozni. OSZD MEG ÉS URALKODJ!

Közben szintén hálából feldaraboltatták ezt az országot, ugyanaz a sátáni banda. És van még valami amiről mélyen kussolnak.

A rózsadombi paktumról van szó, amikor ugyanez az illegitim sátáni banda, utódai illegitim paktumokkal, másodszorra is kivéreztette ezt az országot. 

A rózsadombi paktum meg egyértelműen rá mutat arra, hogy ebben az országban micsoda élősködő, álszent, hazug kártevők vannak, akik úgy gondolják, hogy egy illegitim rendszerrel a végtelenségig tudnak majd hazát árulni és élősködni ezen a nemzeten. 

Ennek a sátáni rendszernek szabott ideje van a létezésben, és a napjai megvannak számlálva és azoknak is akik ezt támogatták, mert nem mi vagyunk az élet és a halál urai, és már 6 emberiséget eltöröltek erről a bolygóról, ugyanezért a tettekért és hazugságokért, kimentve azokat akik nem a pusztítás és hazugságra épülő életmodellt támogatták. 

Csak meg kell nézni azokat, akik a Szent Korona ország ellen tevékenykednek, hogy hogyan végzik földi pályafutásuk utolsó szakaszát. Kivétel nélkül az összes lelki nyomorék lesz és élve elevenen szép lassan elrohad, mert ma a válaszok a tettekre gyorsan jönnek, nem úgy mint pár tízévvel korábban és nem lehet átverni, lefizetni a világegyetem Teremtőjét, hogy megkerülje senki a tettei következményeit. Ez a szuperintelligens Isteni energia benne van mindenben és mindenkiben, nélküle nincs semmi és senki, még anyag vagy levegő sem, ez tartja össze az anyagot. Vagyis kontroll alatt van az egész világegyetem a Teremtő által és senki nem menekülhet a tettei következményei elől, akár tetszik, akár nem!

A végidőket éljük, és 2025 végéig a rostálás időszakát, ezért szabad akaratból dönthetünk, hogy a sátáni hazugságokat és a pusztítást szeretnénk támogatni és szolgálni, vagy az igazságot, az életet, és az örökkévalóságot, mert nincs harmadik út! A nem tudás meg nem mentesítő körülmény!

Tehát, ha nem akarunk, álszent, hazug módon élni, és nem szeretnénk több kárt tenni  ennek az országnak és az egész emberiségnek, akkor ismernünk kell néhány alapvető információt a jelenlegi politikai, gazdasági és társadalmi helyzetről. Részletek