Header Ads Widget

Ph.D. Peresztegi Sándor: Első helyen álló nemzetközi kutatócsoport vezetőjeként, FELHÍVOM A FÖLD LAKOSSÁGÁNAK FIGYELMÉT!



Trombózisos lett a hölgy keze az oltás után. Mivel nincs vagy alig van keringés a karban ezért elhaltak az ujjvégek, amputálásra vár!

Klinikai főigazgatóként és a COVID-19 és COVID-21 izolálásában első helyen álló nemzetközi kutatócsoport vezetőjeként FELHÍVOM A FÖLD LAKOSSÁGÁNAK FIGYELMÉT:

  1. 2012-ben feltalálják, megalkotják emberi DNS-ből és fehérjéből a programozott COVID-19 koronavírust.
  2. 2015-ben megalkotják ennek hetven százalékkal agresszívebb változatát, a COVID-21-et.
  3. 2015-ben egy közel 3.000 oldalas dukumentációból MEGÍROM és orvosi honlapunkon megjelentetem 17 oldalas cikkemet. "PROGRAMOZOTT KORONAVÍRUS - Végső bizonyíték: A Covid-19-et az emberiség megtizedelésére tervezték" címmel, (mint próféciát), de SENKI nem figyel rám (tisztelet a kivételeknek).
  4. 2017-ben összeül 249 ország vezetője titkos tárgyalásokra... szövetkezve a világ lakosságának ötszázmillió főre csökkentésére 2025-ig (lásd a fent említett cikket).
  5. 2019-ben bevonják a médiákat és a sima influenza vírusról azt híresztelik, hogy COVID- 19 koronavírus.
  6. Megkezdik a TESZTELÉSEKET olyan tesztanyaggal, aminek közel tíz százalékát átitatták COVID-19-el, így valóságossá tették egy világméretű COVID-19 koronavírus megjelenését.
  7. Az eredmény nem kielégítő, ezért további tesztelésekkel fertőzik a világot, de néhány ország ezt megszünteti, így ott megszűnik a járvány...
  8. Döntő csapást kell mérni, ezért 2020. év végén megkezdik az Egyesült Királyságban a COVID-21 terjesztését az oltóanyagokkal.
  9. Aktívan tesztelnek és oltanak... Sokan megbetegszenek, sokan meghalnak... Kitör a pánik, az emberek nem akarnak oltásokat, ezért taktikát kellett váltani és hónapokig vitamin-injekciókat gyártanak az oltóanyag-gyártók.
  10. Eldöntik, kik kapják a vitamint, így elaltatják a kétkedőket... HAJRÁ... KEZDŐDHET a világméretű oltási kampány.
  11. A COVID-19-el és COVID-21-el beoltottak ideiglenesen túlélik, ha erős az immunrendszerük, de kétlábon járó koronavírus-gyárakká válik a testük és tünetmentesen terjesztik a programozott koronavírust, végül legkésőbb 2025-ig felmondja a testük a szolgálatot, mert vérrögök fognak megjelenni a teljes keringési rendszerükben..
  12. Akik szembe mennek a HALÁLLAL és nem rettegnek, azok túl fogják élni, HA MEGSZERZIK a valódi ELLENSZERÉT ennek a COVID-19 és COVID-21 koronavírusnak.

Akik szorosan követik klinikai tanácsainkat, azok élni fognak. Akik letérnek a helyes útról, lemorzsolódnak és elvesznek. Döntsünk az élet mellett....


Ph.D. Peresztegi Sándor

EU Apostille Jogkörű Független Orvosi Főtanácsadó, a Minősítő- és Ellenörző Orvosi Bizottság elnöke, a Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat főigazgatója


NÉPESSÉGCSÖKKENTÉS



https://vk.com/video644727407_456239042