Header Ads Widget

Dr. Astrid Stuckelberger - A PCR-teszt mögött ha nem állna mélyebb szándék, akkor nem lenne szükség arra, hogy a teszt kenetet mélyen a melléküregekbe dugják.


"Dr. Astrid Stuckelberger, nemzetközi egészségügyi tudós, klinikai és járványügyi kutató, a genfi és a lausanne-i egyetemek oktatója, a WHO korábbi bennfentese egy 18 perces videoklipben beszél "a tervről", amelyet a WHO és 193 ENSZ-tagállam szorgalmaz.

Astrid Stuckelberger betekintést nyújt a WHO belső működésébe.
Elmagyarázza, hogy a WHO intézkedései hogyan sértik a saját szabályait.

Szerinte a világjárvány nemzetközi szinten rendszerszintűen szerveződik. "Ami megdöbbentő" - mondja - "az az, hogy mindannyian pontosan ugyanazt mondják, az összes média, az összes újság, az összes repülőtér - az összes ENSZ-országban...".

Arról beszél, hogy az mRNS "vakcinák" biológiai fegyverek, és hogy eugenikai és elnéptelenedési tervek állnak mögöttük.

Külön megemlíti a PCR-tesztet is, és azt, hogy az hogyan hat a tobozmirigyre.

A tobozmirigyet René Descartes (17. századi francia filozófus) a "lélek székhelyének" nevezte, és az agy közepén található.

A tobozmirigy fő feladata, hogy a környezetből információt kapjon a fény-sötét ciklus állapotáról, és ezt az információt továbbítsa a melatonin hormon termeléséhez és felszabadításához, amely az embernek érzékszerveket és érzéseket ad.

Ezeknek az egyedi képességeknek a csökkentése vagy megszüntetése kiszolgáltatottá tesz minket, embereket a "robotizációnak".

Azt állítja, hogy ha a PCR-teszt mögött nem állna mélyebb szándék, akkor nem lenne szükség arra, hogy a teszt kenetet mélyen a melléküregekbe dugják, ahol az a vékony membránt érinti, amely a melléküregeket az agytól elválasztja.

Egy nyálminta is elegendő lenne. A Dr. Stuckelberger által felvetett kérdés (amelyet még nem sikerült teljes mértékben megerősíteni) az, hogy vajon nem juttatnak-e olyan mérgező anyagot az agyba, amely hatással van a tobozmirigyre?
(...)"



  A CIKKHEZ KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK  

PCR TESZTEK ÉS VAKCINÁK VESZÉLYEI




TRANSZHUMANIZMUS