Header Ads Widget

Gondolkodjunk! Mire és kikre szavaztak az emberek, mert sejtelmük sincs, hogy nem az az időszak következik, amikor négyévente cserélgethessük a politikusokat!




Vajon tudják-e az emberek, hogy mennyire át vannak verve? Ez azért fontos, mert a jövőnk és az életünk a tét! Ugyanis az emberek többségének sejtelme sincs arról, hogy a világgazdaság összeomlása, már csak egy karnyújtásnyira van, a különböző korlátozások miatt, és ezeknek a korlátozásoknak, közel sincs végeamit globális szinten előre megfontolt szándékkal terveztek meg az egész emberiség ellen. A kérdés csak az, hogy kik? 

Ezeknek a korlátozásoknak, amit semmi nem indokolt, az lett a következménye, hogy különböző ellátó rendszerek, szolgáltatások, vállalkozások mentek tönkre, amely magával hozta a növekvő árakat, a munkanélküliséget, és az országok totális eladósítását. 

Ez nem csak Magyarországon van így, hanem az egész világon, ahol ez az áldemokrácia működik! És amikor a globalista hazaárulók ezeket a problémákat nem globális, hanem országos problémákra szűkítik le, akkor eleve hazudnak, falaznak a tetteseknek, és félrevezetik az embereket.

Tehát ha minden országban ugyanez a pusztítás zajlik, akkor ez azt jelenti, hogy ezt a pusztítást, nem az országok vezetői találták ki! Akkor kik? És hogyan lehetséges az, hogy az összes országban elindíthatnak egy pusztító folyamatot, olyan személyek, akiket nem választott meg senki? 

Úgy lehetséges, hogy amit ma tapasztalunk bolygószinten pusztítást, ezt kizárólag csak olyan szervezet tudja végrehajtani, akiknek a kezében van minden hatalom, beleértve a médiát és a hazaáruló politikusokat is. Ezt úgy hívjuk, hogy háttérhatalom, akiket elsősorban a globalista, nemzetgyűlölő, hazaáruló, politikusok és egyéb csúcsvezetők szolgálnak ki, akik a háttérhatalom csicskái, a médiájukkal együtt, akik végrehajtják mindazt a pusztítást, amit a háttérhatalom diktál. Aki meg kihátrál, vagy nem hajlandó végrehajtani, azt meg lejáratják, tönkreteszik, megfenyegetik, zsarolják, vagy eltűntetik a földszínéről. Mindegyikre van számos példa! 

Minden létező pusztítás ami ma zajlik világszerte, az a hazaárulóknak és a totálisan lebutított embereknek köszönhető. A lebutított tömegnek, sejtelmük sincs a világ működéséről, és felelőtlenül szavaznak mint a birka, képtelenek felfogni, hogy a semmiből jött és elénk rakott hazaáruló, globalista politikusok mögött, a HÁTTÉRHATALOM ÁLL. És ha ezeket a hazaárulókat különböző vezető pozíciókba helyezik el,  akkor innentől kezdve, belülről teszik tönkre az adott országot, és az ott élő embereket. 

A lényeg, hogy a háttérhatalom finanszírozza közvetlen vagy közvetve, azokat a nemzetgyűlölő, hazaáruló politikusokat, akik közel sem a nép és az ország érdekeit szolgálják, hanem a háttérhatalmat. 

Aki még mindig úgy gondolja, hogy mindent tud, és nincs HÁTTÉRHATALOM, amely a háttérből láthatatlan módon irányítja az egész emberiséget az élet minden területén, akkor sürgősen nézze meg az itt látható videókat, hogy több kárt ne tegyen embertársainak és az országnak. Ugyanis ez az ország nem játékszer, nem lakópark, és nem a hazaárulók tulajdona.

Nem az a világ jön, ahol majd négyévente cserélgethetjük a politikusokat mint eddig! 

Az egypólusú világhatalom, amelyet szintén a globalista, hazaárulók támogatnak és kiszolgálnak, az nem a szabadságról és az egyéni jogokról szól, amivel hülyítik az embereket, hanem a totális diktatúráról, ahol KUSS LESZ MINDENKINEK! És ez a folyamat már most is zajlik világszerte! 

Tehát amikor a hazaárulókra szavazol, akkor 100%-os biztos lehetsz abban,  hogy a soha, SENKI ÁLTAL MEGNEM VÁLASZTOTT  sátáni háttérhatalom terveire szavazol, függetlenül attól, hogy mit hazudnak a választások előtt, mert mindig a háttérhatalom érdekei fognak érvényesülni, ők csupán bábok. 

A probléma az, hogy ebben az áldemokráciában nincs lehetősége a népnek, hogy időben vagy azonnal visszahívja ezeket a kártevő élősködőket a hatalomból, ha nem azt teszik, amit ígértek, vagy nem az emberek és az ország érdekeit szolgálják. Így akármekkorát hazudhatnak és akármikor, reggel, délben, meg este, lásd a legutóbbi önkormányzati választásokat, ahol végig hazudták az egész kampányt, az alapjövedelemtől a jólétig mindent ami belefért. ÉS MI LETT BELŐLE? Az, hogy a haverok degeszre szedték magukat, te meg maradtál az  "X" betűvel. NA ÍGY MEGY EZ, ÉS ENNYIRE MŰKÖDIK A DEMOKRÁCIA ÉS A NÉPAKARAT!

A sátáni háttérhatalom terve pedig világos mint a nap, brutális népességcsökkentés, totális kontroll, kényszeroltás, zsarolás, elzárás, nyomor és pusztítás.

Ennek a népességcsökkentésnek és pusztításnak a megvalósításához, létre kellett hozni egy mesterségesen előállított vírust, amire lehet majd hivatkozni akkor, amikor totálisan tönkretették a gazdaságot és az embereket. ÉS EZ A POKOL MÁR ITT VAN A NYAKUNKON, és pontosan úgy zajlik minden, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva!

A háttérhatalom tervezte meg az első és második világháborút is, és a valódi tettesekről semmit nem tudsz, akármennyi könyvet olvastál el, és senkit nem kérdeztek meg, hogy ki az aki akarja és ki az aki nem. Most ugyanez van csak más eszközökkel! A lényeg, hogy annyit tudsz ezekről a borzalmakról, amit és amennyit hagynak, hogy tudjál! Ha azt akarják, hogy mást mondjon a média, akkor mást tudsz, aminek semmi köze az igazsághoz.

Most egy biológiai háború zajlik, kényszeroltások, és különböző korlátozások, bevezetésével az egész emberiség ellen, világszerte kiépült FEMA TÁBOROKKAL, hogy akik nem hajlandók elfogadni a diktatórikus ember és Isten ellenes törvényeiket, azokat elzárhassák, ahonnan nem lesz vissza út SENKINEK!


GAZDASÁGI KÁOSZ!



És ha mindez nem lenne elég, a globalista hazaárulókból álló moslékkoalíció tagjai, kussolnak a múltban elkövetett tettekről, pedig ettől szenved a mai napig ez az ország. A pusztítás, árulás és kifosztás Magyarországon, az nem 30 éve kezdődött, amire most szeretnék kihegyezni a hazugságaikat, hanem több mint 100 éve. 

Ugyanennek a hazaáruló bandának az elődjeiknek köszönhető az ország szétdarabolása, Magyarország alkotmányos rendjének megdöntése, egy illegitim rendszerrel, diktatórikus eszközökkel, orosz segédlettel, hogy hatalmat szerezhessenek, mert jogilag a lábukat nem tehették volna be a parlamentbe, NEM VÉLETLENÜL.  Utána jött a padlássöprés, az akasztások sorozata, a népírtás és a pusztítás az élet minden területén. MA VÉLETLEN ISMÉT NEM EZEKET A HANGOKAT HALLJUK?

Majd amikor végetért a kommunista rendszer, amit nem megszüntettek, hanem csődbe ment a piacaival együtt, ezt az aranyeres kommunistáknak ideje lenne végre felfogni, ami óriási kilátástalanságot és gazdasági káoszt hagyott maga után.

Ezután jött a rendszerváltás, pontosabban a módszerváltás, és jött a RÓZSADOMBI PAKTUM, hogy az elvtársak mentsék a bőrüket, amikor is a nép tudta és felhatalmazása nélkül, szintén illegitim eszközökkel olyan paktumokat hoztak létre az ország kárára, amelynek köszönhetően másodjára is kivéreztették az országot, a privatizációkról nem is beszélve, hiszen minden az elvtársak kezében volt. 

Ugyanez a hazaáruló banda, többek között faji alapon különbözteti meg és uszítja egymásnak az embereket, és mára már sikerült összeugrasztani, mindenkit, mindenkivel, ez nekik létkérdés, mert csak és kizárólag, ebből tudnak politikai hasznot kovácsolni maguknak, hogy újból és újból ott tegyenek kárt ennek az országnak, ahol csak tudnak.  

Mivel azóta sem voltak elszámoltatva és azóta is ILLEGITIM minden tettük, és pusztítanak minden szinten, most meg arra készülnek, hogy a megvezetett emberek támogatásával, ismét hatalmat szerezhessenek, hogy kiszolgálják azt a sátáni háttérhatalmat, amely a nemzetek felszámolásában, a migrációs pusztításban és az egypólusú világrendszer bevezetésében érdekelt.

Tehát ha nem ébredünk, és nem lesz a nép által kezdeményezve és ALULRÓL ÉPÍTKEZVE valódi RENDSZERVÁLTÁS, és valódi DEMOKRÁCIA, amely kizárja a háttérhatalmi elitet kiszolgáló hazaáruló élősködőket minden hatalomból, és ahol minden hatalom a NÉPÉ, vagyis ha nem lesz visszaállítva a történelmi alkotmányunk, amihez megvan minden jogunk, akkor a sorsunk örökre megpecsételődött, NEKED IS! AKÁRKI VAGY ÉS AKÁRHOL ÉLSZ, mert a hazaárulók, mindent végre fognak hajtani, amit a globális sátáni háttérhatalom diktál, önként és dalolva, ellenállás nélkül!


Nézd meg a sátáni háttérhatalom, a hazaárulókkal karöltve, milyen szép új világot készítettek elő számunkra. Részletek



Oszd meg minél több emberrel!