Header Ads Widget

Mozdulj a szabadságodért! A világkatasztrófa már csak egy karnyújtásnyira van! Nem nézheted tétlenül!


Demonstráció lesz a rendszer valódi megváltoztatásáért, a covidfasizmus megállításáért! Gyülekező: 2021. Október 23. 10.00 órakor a Boráros téren!

Miért fontos, hogy kiállj a jogaidért és a szabadságodért?



A JELENLEGI ALKOTMÁNY NEM A NÉPET, HANEM A HATALMAT SZOLGÁLJA!



ALKOTMÁNY NÉLKÜLI, ALKOTMÁNY BÍRÓSÁG



MAGYARORSZÁG SZENT KORONA ÉRTÉKREND SZERINTI SZABADSÁG ALKOTMÁNYA, amely jogilag még ma is érvényben van, mivel mind a kommunista, mind pedig a köztársasági alkotmány, mind pedig az Alaptörvény érvénytelenek! Vagy katonai erőszakkal, vagy a nemzet megtévesztése által lettek ezek érvényre juttatva. Holott a Szent Korona Alkotmánya nem lett eltörölve, hanem az orosz hadsereg felhasználásával, erőszakkal el lett nyomva. Így a mai napig is érvényben van! A rendszerváltáskor a politikusoknak kötelességük lett volna visszatérni az ősi alkotmányunkhoz. Ezt szándékosan elmulasztották, mert a rendszerváltás egy kommunista hatalomátmentés volt. Köpönyeget váltottak.

Magyarország Szűz Mária Királysága, nem pedig a globalizmus (ama nagy Babilon) gyarmata!

1.§. Magyarország örökké szabad.

2.§. A kötelezettségek és jogok egységében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez amely nem szüntethető és nem korlátozható.

3.§. Ami a Szent Korona Országa földjén, földje alatt és földje fölött van a Szent Korona örök és elidegeníthetetlen alkotórésze, amely csak a Szent Korona alkotóeleme, a Szent Korona tagjai birtokolnak.

4.§. Minden magyar érték a magyar érdeket szolgálja.

5.§. Mindazzal szemben aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona tagjának nem csak joga hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni.

Ebből is látható, hogy a Szent Korona Alkotmánya olyan biztonsági hálót képvisel, ha érvényesülni tud, amely megakadályozta volna az ország szétprivatizálását-lopását. A családok tönkretételét uzsora-devizahitellel. A földek, ingatlanok, ásványkincsek idegen kézbe játszását, stb.


Tehát ha nem ébredünk, és nem lesz a nép által kezdeményezve és ALULRÓL ÉPÍTKEZVE valódi RENDSZERVÁLTÁS, és valódi DEMOKRÁCIA, amely kizárja a háttérhatalmi elitet kiszolgáló hazaáruló élősködőket minden hatalomból, és ahol minden hatalom a NÉPÉ, vagyis ha nem lesz visszaállítva a történelmi alkotmányunk, amihez megvan minden jogunk, akkor a sorsunk örökre megpecsételődött, NEKED IS! AKÁRKI VAGY ÉS AKÁRHOL ÉLSZ, mert a hazaárulók, mindent végre fognak hajtani, amit a globális sátáni háttérhatalom diktál, önként és dalolva, ellenállás nélkül!





A háttérhatalmi elitet kiszolgáló politikusok, egyre brutálisabb eszközöket alkalmaznak. További részletek és videók, hogy mi vár ránk ha nem ébredünk