Header Ads Widget

Az oltásban lévő tüskés fehérjék önmagukban elegendőek ahhoz, hogy az oltott személy koronát kapjon! Videók



Egy abszolút úttörő, szakértői értékeléssel ellátott tanulmány, amelyet nota bene a Frankfurter Rundschau cikke is felkapott, megerősíti, hogy a SARS-CoV-2 megbetegedéshez NEM szükséges VÍRUS. 

Ha a spike-fehérje önmagában elegendő a betegség kiváltásához, akkor elméletileg minden olyan ember, aki mRNS-injekciót kapott, megfertőződhet a SARS-CoV-2 vírussal. Most még az ARD is megerősítette egy megdöbbentően őszinte jelentésben, hogy a "Corona-járvány" nem okoz túlzott halálozást. Pontosan ez az a megállapítás, amelyet egy éve ismételgetek itt, és a Szövetségi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai alapján: nincs többlethalálozás az úgynevezett "Corona-járvány" miatt.

A kérdés az:

  • Miért oltanak még mindig?
  • Most omlik össze az oltási narratíva és vele együtt a bűnös tömeges oltás?
  • Százezrek haltak már meg az oltás következtében, számtalanan súlyosan megbetegedtek és/vagy rokkantak: Az oltáspártiak, mint Ausztráliában a bűnöző tömeggyilkosok?
  • Miért nem vonják le a politikusok a szükséges következtetéseket ezekből az eredményekből, nevezetesen, hogy leállítsák vagy betiltsák az oltást - hiszen valójában halálos oltásról van szó?



SÜRGŐS FELHÍVÁS!
 
A MODERNA IGAZGATÓJA: MEGHEKKELJÜK AZ ÉLET SZOFTVERÉT!

Figyelem! Veszélyben vagyunk. Az emberiség egy jól megtervezett kísérlet alanya, hogy a szolgálatukban álló robot-rabszolgákká változtassanak bennünket.





A PCR TESZTEK ÉS A VAKCINÁZÁS VESZÉLYEI




SAJÁT MAGUKAT BUKTATJÁK LE!