Header Ads Widget

A WHO adatbázisa 2021-ben több mint 2 millió potenciális COVID-betegségről számol be, túlnyomó többségük a nők körében


VigiAccess-t 2015-ben alapította az Egészségügyi Világszervezet (WHO), hogy a nyilvánosság számára hozzáférést biztosítson a WHO VigiBase adatbázisához.


A VigiAccess adatai szerint a mai napig 2021-ben 2 199 476 COVID-19 elleni védőoltást követő károsodást jelentettek, amelyek közül 866 558 (39 százalék) a 18-44 éveseknél, 1 517 989 (69 százalék) pedig nőknél fordult elő.

Az adatbázis mellékhatások (ADRS) lapján a nyilvánosság megtekintheti a bejelentett sérülések jellegét, beleértve a vér- és nyirokrendszeri rendellenességeket, a szívbetegségeket, a mozgásszervi és kötőszöveti rendellenességeket, a reproduktív rendszer és az emlő rendellenességeit, a légzőszervi, mellkasi és középhártya rendellenességeket és sok mást.

Ha konkrétan megnézzük a tágabb címszavak alatt felsorolt néhány rendellenességet és betegséget, a sérülések megdöbbentő száma a hüvelyi vérzés, szívizomgyulladás, agyi daganatok (tumorok), spontán abortusz, magzati halál, halvaszületés, tüdőembólia, veseelégtelenség, magzati növekedési zavar, mélyvénás trombózis, valamint a COVID-19, influenza, tüdőgyulladás és több mint 100 egyéb betegség kialakulása.

Jelenleg nincs olyan funkció, amely lehetővé tenné a nyilvánosság számára annak meghatározását, hogy melyik COVID-19 vakcina milyen sérülésekkel korrelál, hanem az összes COVID-vakcina és az összes sérülés ugyanabban a fájlban van csoportosítva.

Az a megdöbbentő felfedezés, hogy az esetek 1 517 989 (69%-a) a női lakosság körében jelentkezett, alátámaszthatja a különböző orvosok, tudósok és egészségügyi dolgozók állításait, akik aggodalmukat fejezték ki az oltások nőkre, különösen a nemi szervekre és a termékenységre gyakorolt hatásával kapcsolatban.

Márciusban az idahói orvos, Ryan Cole, a szakvizsgával rendelkező patológus, egy diagnosztikai laboratórium tulajdonosa és üzemeltetője az állami kormány támogatásával közölte a nyilvánossággal, hogy a vakcina bevezetése óta "hússzoros növekedést" tapasztal az endometriumrákos megbetegedések számában.





Cole arról is beszámolt, hogy az oltóanyag bevezetése óta jelentősen megnőtt a melanomák aránya a betegeknél, különösen a "vastag" melanomáké a "fiatalabb" betegeknél. Cole szerint rendkívül ritka, hogy a fiatalabb korosztályokban ilyen előrehaladott melanomákat találjanak.

Németországban a kutatók egy olyan vizsgálatot végeztek, amelyben lipid "nanohordozókat" injektáltak, köztük olyanokat, amelyek a Pfizer és a Moderna mRNS COVID vakcináiban is megtalálható összetevővel rendelkeztek: polietilénglikollal.