Header Ads Widget

Ol.ási botrány Szlovéniában - A palackokon a Placebo, Vax vagy KILL SHOT kódszámok szerepelnek!


Szlovéniából olyan hírek érkeznek, amelyek, ha beigazolódnak, elképzelhetetlen világreakciót váltanak ki.

November 20-án, szombaton az Egyetemi Orvosi Központ, Ljubljana Klinikai Központjának főnővére, aki az oltóanyag-ampullák beadásával foglalkozik és mindent irányít, felmondott, a tévékamerák elé állt és kivette az oltóanyagos üvegeket.

Megmutatta az összegyűlt újságíróknak a palackokon lévő kódokat, amelyek mindegyikén az 1, 2 vagy 3 végszám szerepelt, majd elmagyarázta a számok jelentését:

  • Az 1-es szám a placebót, a sóoldatot jelenti.
  • A 2-es szám a klasszikus mRNS "vakcina".
  • A 3-as szám az ONC-gént tartalmazó RNS-pálca, amely az adenovírussal rokon, és amely többek között hozzájárul a rák kialakulásához.

Ezeknek, akiket olyan fiolából szúrnak be, amelynek kódja a 3-as számra végződik, azt mondja, hogy akik kaptak belőle, azoknál 2 éven belül lágyrészrák alakul ki. Elmondta, hogy személyesen volt szemtanúja az összes politikus és mágnás oltásának, és mindannyian az 1-es számú készítményt kapták. A médiának azt mondták, hogy teljesen temesse el ezt a történetet, és jelenleg is heves erőfeszítések folynak az információ visszaszorítására. További részletek, amint azok rendelkezésre állnak.

Forrás

A POLITIKAI ELIT PÉLDÁT AKAR MUTATNI AZ OLTÁSSAL, HOGY AZ EMBEREK VAKON KÖVESSÉK ŐKET!

https://vk.com/video644727407_456239086


Itt az igazság! 42-ből 3-4 volt oltatlan!



COVID KÖZPONT AZ OLTÁSRÓL!


https://vk.com/video644727407_456239102




Ma az emberek a hazug propaganda áldozatai, és sejtelmük sincs arról, hogy egy előre megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen. Részletek