Header Ads Widget

Az EMA adatbázisa szerint eddig 67 gyermek vesztette életét a kísérleti C0VID 0LTÁSOK következtében! 2809 csecsemő halt meg a VAERS-ben!



A Brit Egészségügyi Hatóság (UKHSA) jelentése ismét azt mutatja, hogy a korona elsősorban az időseket érinti. A 18 év alattiak korosztályának túlélési valószínűsége 99,9 százalék feletti. Egy mostani németországi tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy az egészséges gyermekeknél szinte kimutathatatlan a halálozási kockázat. 5-11 évesek esetében ezt ezért ki sem lehetett számítani – mert nem volt eset! Ennek ismeretében abszurdnak tűnik a gyermekek géntechnológiai termékekkel való kezelése.

Ezzel szemben Az EMA adatbázisába alapján már 67 gyermek vesztette életét a kísérleti injekciók beadása következtében.

Forrás


2809 csecsemő halt meg a VAERS-ben COVID-lövést követően, mivel új dokumentumok bizonyítják, hogy a Pfizer, az FDA és a CDC tudta, hogy a oltások nem biztonságosak a terhes nők számára. Forrás

Dr. Vladimir Zelenko. Több mint 7 ezer Covid beteget gyógyított ki, ebből mindössze három beteg halt meg. Ő volt az az orvos aki Donald Trumpot is három nap alatt kigyógyította a Covidból. Most közellenség a mainstream média számára.


https://vk.com/video644727407_456239126


Oltottak vérmintái mikroszkóp alatt eddig soha nem látott formációkat és anyagokat mutatnak!

https://vk.com/video644727407_456239121


  FONTOS INFORMÁCIÓK!  

Totális kontroll, kényszer, zsarolás, korlátozások és elzárások, ezek várnak ránk az elkövetkezendő hónapokban, ha nem ébredünk. Részletek