Header Ads Widget

Megszólalt a 16 évesen oltás miatt elhunyt lány Cheyenne Braun édesanyja.



Az idősgondozóként dolgozó édesanya nem azért engedte, hogy beoltassa magát a gyereke, mert félt a korona-vírustól, hanem mert a kislány programokat akart a barátokkal és ő nem akarta megfosztani a gyerekét az élet örömeitől. 

A 2. oltást október 25-én kapta meg a lány és 9 nappal később, november 3-án otthon a konyhában lett rosszul. Hirtelen felemelte a bal kezét és megfagyott a tekintete. Az édesanyja a földre fektette, akkor már fekete volt a kislány szája. Az anya élettársa azonnal mentőt hívott, az orvos másfél órán keresztül küzdött, hogy visszahozza az életbe. 

Visszahozta.... Az anya boldog volt.... Azt hitte egészséges lesz még a lánya. De nem lett. Ökölbe szorított kézzel feküdt az intenzíven, csak a gép tartotta életben... 13 napig. Aztán elment, csendben, 16 évesen, az átkozott kísérleti géninjekció miatt. 

A kórházi orvos értesítette az államügyészséget és így el lett rendelve a boncolás. A lakóhelyükön bizonyos orvosok még mindig  oltják a gyerekeket és szüleiket továbbra is félrevezetik, hogy az oltás veszélytelen. Azt is tényként állítják, hogy Cheyenne nem az oltás miatt halt meg. Forrás