Header Ads Widget

Hans Kluge, a WHO európai vezetője, hirtelen a WHO a világjárvány végéről beszél.



Hans Kluge, a WHO európai vezetője: "Valószínű, hogy a régió a világjárvány végső fázisa felé halad". Ezt a WHO európai vezetője mondta az AFP hírügynökségnek vasárnap. Ugyanakkor azonban óvatosságra intett a koronavírus lehetséges további mutációi miatt.

Kluge elmondta, hogy amint az Omikron jelenlegi európai hulláma lecseng, "néhány hétig és hónapig globális immunitás lesz, vagy a védőoltás miatt, vagy azért, mert az emberek a fertőzés miatt immunisak". Emellett szezonális hatások is vannak - tette hozzá a WHO képviselője, tekintettel a közelgő tavaszra és nyárra.

👉🏻 A járvány nem feltétlenül tér vissza az Omikron után!

👉🏻 A WHO szerint az Omikron hullám után vége lehet a világjárványnak!

Bő két évvel a koronajárvány kezdete után, a jelenlegi omikronhullám idején egyre nagyobb a remény arra, hogy a korona pandémiából endémiás fertőzéssé fejlődik, amely az influenzához hasonlóan egy korlátozott régióban, ill. a világ népességének egyes részein előfordul. Forrás


A brit kormány is elismerte, hogy aki egyszer kétszeresen beoltatott, az soha többé nem lesz képes teljes természetes immunitást szerezni a Covid-változatokkal - vagy esetleg bármely más vírussal szemben. Nézzük tehát, hogyan kezdődik most az "igazi" világjárvány!

Hosszú távon a beoltottak sokkal fogékonyabbak a tüskefehérje bármilyen mutációjára, még akkor is, ha már egyszer vagy többször megfertőződtek és meggyógyultak. Az oltatlanok ezzel szemben tartós, ha nem is végleges immunitást szereznek az állítólagos vírus minden törzsével szemben, miután akár csak egyszer is természetes úton megfertőződtek vele. Forrás