Header Ads Widget

Elhunyt Csollány Szilveszter, olimpiai bajnok tornász.



51 éves korában elhunyt Csollány Szilveszter, olimpiai bajnok tornász - közölte a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közös közleményében.

A Magyar Torna Szövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság mély fájdalommal tudatja, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Csollány Szilveszter 51 éves korában elhunyt. Az olimpiai bajnok tornász nemcsak sportolóként ért el kimagasló eredményeket, hanem kiváló férj és nagyon jó édesapa is volt - emlékeztek róla.

A Sopronban élő Csollány Szilveszter december 3-án került tüdőgyulladással a helyi kórházba. Mivel állapota gyorsan romlott, Budapestre, a Korányi-kórházba szállították. Az 51 éves tornász később lélegeztetőgépre került. Állapota kritikussá vált, úgynevezett vastüdővel tartották életben. Forrás


ÉRDEMES EZT A VIDEÓT MEGHALLGATNI!

A média propaganda végig hazudta az elmúlt másfél évet a jelenlegi helyzettel kapcsolatban, és ezzel emberek millióit vezették meg, és sodortak súlyos helyzetbe! Most hallgat a média arról, hogy Csollány Szilveszter 3x volt oltva!!!

https://vk.com/video644727407_456239207


"Koronavírusban meghalt" - mondják. És nem szégyellik magukat.

Először azzal ekézték, hogy oltásellenes. Amikor kórházba került, akkor azzal, hogy "na ugye, hogy fel kellett volna venni az oltást!" Aztán kiderült, hogy nagyon is be van oltva. Két Pfizerre kapta a J&J-t. Rá 7 napra került kórházba és persze gépre. Sajnos nem hallgatott a józan eszére. Pedig tudta, hogy mivel járhat. Mert józanul gondolkodott, de engedett a nyomásnak. Isten nyugosztalja. Részvétünk a családnak.

https://vk.com/video644727407_456239330

AZ ÁLSZENT, HAZUG GYURCSÁNY IS MEGSZÓLALT, AKIK ÉPPEN OLTÁSOK SOROZATÁT TERVEZIK, HA HATALOMRA KERÜLNÉNEK, ÉS EZ CSAK A JÉGHEGY CSÚCSA!




https://vk.com/video644727407_456239302

Dr. Rusvai Miklós - Kötelező oltás ellenes vagyok. Többet kellene beszélni az oltások mellékhatásairól, amelyek vannak!


https://vk.com/video644727407_456239335