Header Ads Widget

Hirtelen meghalt Domenico Biscardi olasz kutató, aki a koronapolitikával szembeni kritikájáról volt ismert.



Otthon halt meg szívrohamban január 12-én reggel – írja az Il Giornale d'Italia újság .

A campaniai kutató nagyon kritikusan nyilatkozott a vakcinákról, mind az mRNS-oltóanyagokról, mind a hagyományos Novavax vakcináról. Biscardi szerint károsak, mert "higanyt és alumíniumsókat tartalmaznak".

Sokan népi hősként emlegetik őt, akik az elmúlt hónapokban követték a koronavakcinákkal kapcsolatos kutatásait. A közelmúltban az olasz kutató szerepelt egy videóban, amely a vakcinában található egyes adjuvánsokkal kapcsolatos tanulmányokat tárgyalja, amelyek szerinte illegálisak és emberi felhasználásra alkalmatlanok.

Vannak, akik azt írják, hogy Biscardit azért gyilkolták meg, mert bizonyos információkat akart kiadni – írja a hírportál . Néhány napja készített egy rövid videót , amelyben azt mondja, megcáfolhatatlan bizonyítékai vannak arra vonatkozóan, hogy apró nanokomponensek vannak a Covid-oltásban.

Tavaly év végén Andreas Noack rejtélyes körülmények között halt meg, miután videót forgatott a grafénről a Covid-oltásban. 2020-ban meghalt Brandy Vaughan, a híres vakcinakritikus, aki a Merck gyógyszeripari óriáscégnek dolgozott. „Ha valaha is holtan találnak, az rosszindulatú cselekedet lesz” – írta.

Forrás