Header Ads Widget

LMBTQ mesekönyv már az óvodásoknak is! Azt kevesen tudják, hogy a biblia mire figyelmeztet ezzel kapcsolatban és miért kell komolyan venni!


AZ ÚJ NORMALÍTÁS!


A problémák ott kezdődnek, amikor elkezdünk Istent játszani és olyan beteges, lelki nyomorékok által ránk erőltetett dolgokat akarunk elfogadni, ami szembe megy a mindenek fölött álló Isteni értékrenddel, törvényekkel, ami eddig is az emberiség pusztulásához vezetett, és ezután is oda fog vezetni! Sőt most éppen a végidőket éljük!

Nem árt tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy egy Teremtett világban élünk, és kontroll alatt van minden ebben a világegyetemben a Teremtő által, és minden ami történik velünk, betegség, baleset, családi és egyéb problémák, beleértve a természeti katasztrófákat is, ezek mind kivétel nélkül tetteink következménye, amelyek mind egyénre szabva Teremtői szintről vannak megszervezve. 

A Teremtői szuperintelligens energia benne van mindenben és mindenkiben, nélküle nincs semmi és senki, ez tartja össze az anyagot, különben nem létezne olyan mint anyag és nem létezne senki és semmi még levegő sem!

A liberalizmus jegyében, eddig úgy éltünk és azt tanították, hogy minden csak nézőpont kérdése, csakhogy ez egy óriási hazugság, MERT PONTOSAN MEGHATÁROZHATÓ, HOGY MI, MINEK A KÖVETKEZMÉNYE, ÉS NINCS SEMMI VÉLETLEN!


A BIBLIA EGYÉRTELMŰEN FIGYELMEZTET, ARRÓL AZ ELTORZULT ÉLETMODELLRŐL, AMIT RÁNK AKARNAK ERŐLTETNI,  ÉRDEMES MEGNÉZNI!



Ami ma zajlik oltási és vírus őrület bolygószinten, ez is ugyanannak a sátáni elitnek az ötlete, terve, ami szintén nem az életről szól, hanem az emberiség pusztításáról, mert nem szólhat másról, ami tőlük származik, akármilyen mázzal van bekenve! A sötét erők mindent megtesznek azért, hogy minél nagyobb pusztítást végezzenek, amit úgy adnak el, hogy mindez értünk van! Ebben a cikkben választ kapsz a jelenlegi helyzetről és arról, hogy mi lesz akkor, ha nem teszünk semmit. Részletek: https://www.napitema.com/2021/11/ha-tulakarjuk-elni-mint-emberi-lenyek.html