Header Ads Widget

Ha túl akarjuk élni, mint emberi lények a következő éveket, akkor teljes összefogásra van szükségünk, különben rabszolgák és áldozatok leszünk mindannyian!


Ebben a cikkben választ kapsz a jelenlegi helyzetről és arról, hogy mi lesz akkor, ha nem teszünk semmit, és arról is, hogy mi az egyetlen jó megoldás, ha túl akarjuk élni az elkövetkezendő éveket, mert a globális hatalom soha nem fog leállni az országokra rákényszerített korlátozásokkal és kényszeroltásokkal. Az elmúlt hónapban zajló események világszerte, emberek 100 ezreinek, millióinak az életét tette tönkre, és ennek közel sincs vége! Ez elsősorban a megvezetett embereknek köszönhető, akik bedőltek a propagandáknak, és még mindig úgy gondolják, ha elfogadják a korlátozásokat és a zsarolással rájuk kényszerített oltásokat, ami eleve antidemokratikus intézkedés, akkor  minden majd vissza fog állni a régi kerékvágásba. SOHA NEM FOG VISSZAÁLLNI SEMMI A RÉGI KERÉKVÁGÁSBA, MERT NEM EZ A CÉL!

Egy jól előkészített biológiai háború zajlik globális szinten az egész emberiség ellen, az emberi jogok figyelembevétele nélkül! Van egy felsőbb hatalom (háttérhatalom), mint a politikai elit, akik ezt az egész káoszt generálja bolygószinten, és zsarolásokkal és egyéb eszközökkel képesek rákényszeríteni PUSZTÍTÓ TERVEIKET a világ összes országára. Az országok vezetői csupán bábuk, és a megbeszélések titkosak. A háttérhatalom működéséről itt találsz részletes információkat. Tehát világunkat egy olyan pénzhatalmi elit irányítja, akiket nem választott meg soha, senki és a pénzkibocsátási joguknál fogva, kezükben van minden hatalom, beleértve ezt az áldemokráciát is amiben élünk. A lényeg, hogy a jelenlegi áldemokrácia alkalmatlan arra, hogy megvédjük saját magunkat és családunkat, a korlátozásokkal, kényszeroltásokkal, és zsarolásokkal szemben, mert mindig a háttérhatalom érdekei és céljai fognak érvényesülni!

A politikusok azt teszik, amit a háttérhatalom diktál, mert zsarolhatók, mert eladták a lelküket és amiről a többségi társadalom semmit nem tud! Ezért van az, hogy soha nem az valósul meg, amit a választások előtt ígérnek a politikusok. A  háttérhatalom célja pedig a nemzetállamok felszámolása, és az egypólusú világrendszer létrehozása, vagyis a totális kontroll és globális diktatúra, ahol KUSS LESZ MINDENKINEK! 

Tervük megvalósításához, szükség van a gazdaság tönkretételére, hogy az emberek egy soha nem látott kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy elfogadják az ÚJ VILÁGRENDET! Ennek a káosznak a megvalósításához használják, a migrációs pusztítást (KALERGI TERV), és a parancsra működő vírust, vírusokat, amire lehet majd hivatkozni, amikor különböző korlátozásokkal, kényszeroltásokkal, tönkreteszik a gazdaságot és az emberek megélhetését, közben meg brutálisan eladósítják az országokat. MOST ÉPPEN EZ ZAJLIK VILÁGSZERTE!

Ezt a génterápiás oltást még azelőtt megtervezték,  mielőtt bármilyen vírus lett volna! És azok találták ki, akik folyamatosan azért aggódnak, mert túl sokan vagyunk! Nem véletlen, hogy nem vállal senki, senkiért, semmilyen felelősséget! Ez azt jelenti, hogy az embereket kísérleti patkányként használják, vagyis az emberek ma a média propaganda áldozatai.




A globális gazdasági összeomlás, egy soha nem látott mértékű munkanélküliséget, termékhiányt, brutális drágulásokat fog eredményezni, ami által emberek milliárdjai fognak meghalni, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Az egypólusú világrendszer programjának része, a mesterséges intelligenciával rendelkező robotok bevetése az élet minden területén. Ez azt jelenti, hogy emberek tömegeire nem lesz szükség, hiába olttatták magukat! 

Egy mesterséges intelligenciával rendelkező robotnak nem kell fizetés, bármilyen feladat elvégzésére alkalmasak, és bárki ellen, bármikor, bárhol bevethetők. Kit fogsz majd perelni vagy feljelenteni és hová, kihez fordulsz?  Ennek a sátáni háttérhatalomnak nincs szüksége 8 milliárd emberre, csupán a töredékére, kb.500 millióra, amit köbe is véstek. Ma ez a népírtás zajlik, bolygó szinten, és erről szól minden korlátozás, minden intézkedés, minden kényszeroltás és minden zsarolás! 

Amíg az emberek egymás gyalázásával voltak elfoglalva, addig világszerte kiépültek az elkülönítő táborok, hogy akik nem hajlandók elfogatni a kényszert, a  zsarolást, a diktatúrát, azokat elzárhassák.


AZ ÚJ VILÁGUNK!

https://vk.com/video644727407_456239043


Totális kontroll, zsarolás és elzárás!


https://vk.com/video644727407_456239047


NÉPESSÉGCSÖKKENTÉS!

https://vk.com/video644727407_456239042


Magyarország jelenleg egy bejegyzett cég, és vezetői nem itt élnek és nem is magyarok, mi meg nem állampolgárok vagyunk, hanem alkalmazottak és kiszolgáltatott rabszolgák. Részletek: https://www.napitema.com/2022/01/a-jelen-korulmenyek-kozott-nem.html



 Megosztás