Header Ads Widget

Demonstráció 2022.06.18-án Budapesten a Vajdahunyad váránál! Egy sorsfordító, mindenkit érintő esemény lesz!



Ha tenni akar a családjáért, szeretteiért, saját magáért, a hazájáért, akkor Önnek is ott a helye!

Várunk minden budapesti, vidéken élő vagy külföldre kényszerült Honfitársunkat. Várunk mindenkit, aki egy élhetőbb országban szeretne élni.

Mindenkit, aki érzi, látja, hogy milyen hatalmat, rendszert kényszerítenek ránk, megfosztanak minden jogunktól, lassan semmit nem ér (vagy nem is lesz) a munkánk, mert nem lehet belőle megélni. Elveszik az életünket, tönkre teszik az egészségünket, az országunkat, a gyermekeink és a Nemzet jövőjét.

A Magyar Köztársaság IDEIGLENES Alkotmánya kimondja, hogy  "Minden hatalom a Népé"! A Népnek  Alkotmányos joga és  kötelessége is kiállni a jogtalanság mellett, miszerint az alaptörvény közjogilag érvénytelen és helyreállítani az Alkotmányos jogrendet!

Miért érvénytelen? -arról itt olvashat: 

https://www.facebook.com/rendszervaltokalkotmanyosellenallas/photos/a.105069052178782/122742770411410

Mindezek ismeretében egy dolgot tehetünk:  Egy időben egy helyen, egyszerre összegyűlünk és közös akarat nyilvánítással kinyilvánítjuk önrendelkezési jogunkat és helyreállítjuk az Alkotmányos jogrendet!

Magyarország államformája MA is Köztársaság!

Kérjük Önt, küldje tovább ezeket az információkat ismerőseinek, hogy minél több ember tudjon róla, hogy van valós MEGOLDÁS amivel kezünkbe vehetjük újra a sorsunkat!


KORÁBBI DEMONSTRÁCIÓK!







 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Szőke Mária - Jelen pillanatban háborús bűnösök, tömeggyilkosok ülnek a legtöbb ország parlamentjében.

Egy megszervezett világjárvány után az emberiség belecsöppent abba a háborúba, amit pillanatnyilag, ukrán-orosz háborúnak neveznek, ami valójában a globalista elitről és Oroszországról szól.

Meg kell fogalmazzuk a vádbeszédet, az áruló politikusok ellen, és mindazok ellen, akik az emberiség pusztulására törtek, ezelőtt  két és fél esztendővel, amikor kezdetét vette, a Covid-19 elnevezésű pandémiás őrület, amelynek semmi köze nem volt, semmilyen természetes járványhoz vagy betegséghez, ugyanis bebizonyosodott, hogy ezt az egész Covid-19 megnevezésű globális biológiai támadást, amit az emberiség ellen elkövettek, 2020 Februárjában, ezt már 12-15 éve szervezik.

  • Vádoljuk azokat a politikusokat, akik a kormányok élén visszaéltek az emberiség hatalmával.
  • Vádoljuk azokat a politikusokat, akik aláfeküdtek, a globalista világelit forgatókönyvének, akik jó szolgaként kiszolgálták őket, és kiszolgáltatták az embereket.
  • Vádoljuk őket árulással, hazaárulással, nemzetárulással, népírtással, sorozatban elkövetett minősített emberöléssel.
  • Vádoljuk a társadalom abszolút tudatos felforgatásával.



Hírlevél feliratkozás! 

Értesülj olyan hírekről, civil rendezvényekről, demonstrációkról, 
amelyet a fősodratú médiák elhallgatnak! Részletek