Header Ads Widget

Öngyilkos Svédország: Öt tizenéves szíriai "migráns" ellen emeltek vádat azzal a gyanúval, hogy csoportosan megerőszakoltak egy fiatal nőt.



A globalisták multikulturális kísérlete Svédországban azt eredményezte, hogy a svédek már nincsenek biztonságban saját országukban.

Öt tizenéves szíriai muzulmán "migráns" ellen emeltek vádat azzal a gyanúval, hogy csoportosan megerőszakoltak egy fiatal nőt a svédországi Malmö egyik parkjában. A brutális támadást két rendőr szakította félbe, akik történetesen járőröztek a környéken. Az áldozat ügyvédje azt mondta, ügyfele minden nő legrosszabb rémálmát élte át.

Háttér

2022. október 22-én este tizenegy óra körül volt, amikor egy rendőrségi járőr elhaladt a malmői Kungsparken park mellett.

A rendőrség fiatalok egy csoportját látta a parkban található kaszinó közelében. Ahogy a járőrök közeledtek, a banda szétszóródott. Csak miután a nő megkereste a rendőrséget, és elmondta nekik, hogy csoportosan megerőszakolták, rájöttek, hogy megszakítottak egy brutális támadást.

A támadás estéjén négy szíriai migránst tartóztattak le, míg az ötödiket másnap vették őrizetbe. A feltételezett iszlám erőszaktevők mind fiatal migránsok; egy 18 éves, két 17 éves, egy 16 éves és egy 15 éves.

Mindannyiukat azzal vádolják, hogy súlyosan megerőszakolták a nőt, akiről azt mondják, hogy egy 20-as éveiben járó fiatal nő.

A vádirat szerint a migránsok lesújtották a nőt, többször megerőszakolták, és súlyosan bántalmazták. A nemi erőszak során a vádlottakat azzal gyanúsítják, hogy közösen tartották fogva. Az ötből négy tagadja a bűncselekményt, az ötödik pedig elismeri az események menetét, de tagadja, hogy bármi rosszat tett volna.

A rendőrség négy elkövetőn találta meg a nő DNS-ét. Az egyik fiún a nő holmiját is megtalálták, és a térfigyelő kamerák képei is mutatják, hogyan mozogtak a tetthelyen.

Ügyfelem átélte egy nő legrosszabb rémálmát, amikor öt srác megerőszakolta egy parkban. Nagyon rosszul érezte és érzi magát még mindig - mondta ügyvédje, Kristina Bandrup.

Svédország tömeges bevándorlása

Svédország mindössze két generáció alatt a világ egyik legbiztonságosabb országából Európa egyik legveszélyesebb országává vált. Eközben a tömeges bevándorlás drámaian megváltoztatta Svédország lakosságát, írja Gatestone.

Míg Svédország lakossága a 20. század nagy részében szinte kizárólag svéd maradt, a migránsok és leszármazottaik aránya gyorsan a nagyjából 10 milliós össznépesség körülbelül egyharmadára emelkedett.

Svédországban az egyik legrosszabb a nemi erőszak aránya a világon. 2018-ban az SVT állami műsorszolgáltató elárulta, hogy az elmúlt öt évben Svédországban nemi erőszakért és nemi erőszak kísérletéért elítélt férfiak 58% -a külföldön született. A legbrutálisabb nemi erőszak esetei közé tartoznak a muszlim vagy afrikai bevándorlók.

A RAIR Foundation USA nemrégiben beszámolt egy 12 órás dokumentumfilmről, amely feltárja az ország pusztítását a közel-keleti, afrikai és ázsiai baloldali globalisták és iszlám migránsok kezében.

A globalisták multikulturális kísérlete Svédországban azt eredményezte, hogy a svédek már nincsenek biztonságban saját országukban. Carlqvist elmagyarázza, hogy a bevándorlók elpusztították "hazánkat" :

Tönkreteszik az országunkat, és mindentől rettegünk. Ezeknek a bevándorlóknak az erőszaka, a nemi erőszak, a gyilkosságok, és tudod, csak az, hogy nincsenek biztonságban a saját országukban, nagyon-nagyon megijesztik és kétségbeejtik az embereket, és elveszítik a reményt.

A svéd gyermekeket országszerte kínozzák és bántalmazzák az iskolában és esténként is. Állandóan előfordulnak bevándorló gyerekek, főleg muszlimok, akik svédeket vernek, erőszakolnak meg és kínoznak. Carlqvist arról számol be, hogy az iszlám bevándorlók és gyermekeik "nagyon agresszív kultúrával rendelkeznek, és gyűlölnek minket". Majd így folytatja:

Úgy gondolják, hogy Allah küldetése, hogy átvegye az országot. Szóval nagyon élvezik a fiatal svédek megalázását és verését.

Az iszlám nézete a nőkről

E kérdések ma már jól ismert megközelítésében a baloldali svéd vezetők és médiájuk nem hajlandók foglalkozni a muszlim erőszaktevők jelenségének mögöttes okával – az iszlám kanonikus belső leértékelésével a nők ellen. Az iszlám azt tanítja, hogy egy nő kevesebbet ér, mint egy férfi. És egy nem muszlim nő kevesebbet ér, mint egy iszlám. Mohamed és a Korán szavai szerint a férfiak felelősek a nőkért. Mohamed próféta valójában bátorította a csatában elfogott nők megerőszakolását. Még utasításokat is adott arra vonatkozóan, hogy a nőket hogyan kell megerőszakolni az elfogás után, és azt mondta a férfiaknak, hogy ne aggódjanak a coitus interruptus miatt, mivel "Allah megírta, kit fog létrehozni". Allah azt is mondta a muzulmán férfiaknak, hogy erőszakolják meg a csatában elfogott nőket; azt mondták nekik, hogy tegyék meg a férjük előtt.

Az, hogy a migráns erőszaktevő hogyan bánik a nőkkel, az iszlám hitből és prófétája példájából tanulható. Nincs semmi szokatlan vagy deviáns abban, ahogyan a svéd nőt iszlám értelemben kezelték. Ahelyett, hogy a svéd baloldali politikusok és média elítélnék az iszlám nőkről alkotott nézeteit, ragaszkodni fognak ahhoz, hogy a migránsok bűncselekményeit elszigeteljék, és megvédjék az iszlám szocialista és megtisztított újjáépítését, amelyet nyugati fogyasztásra hoztak létre. Az iszlám fedezésének költségei továbbra is nagy károkat okoznak a nyugatiaknak. Forrás