Header Ads Widget

A CO2-növekedés hazugság





A Meyers Konversationslexikon 1888-ból 0,04%-ban tünteti fel a légkör CO2-tartalmát. De még régebbi kiadások is bizonyítják ezt a számot:

A Meyer's Neues Conversations-Lexikon 1857-ből származó 1. kötete a 321. oldalon ezt írja:

A vizsgálatok összessége tehát azt bizonyítja, hogy a szabad légköri levegő átlagosan nem tartalmaz több mint mintegy 410 ezer részt vagy térfogatának 0,04 századrészét...

Nicolas Théodore de Saussure svájci természettudós 1827 és 1829 között több évig tartó kiterjedt kísérletekkel mérte ezt a CO2-tartalmat. Ezért az elmúlt 200 évben nem nőtt a CO2-kibocsátás!







Klímacsalás: John Coleman meteorológus, a Weather Channel alapítója a CNN-en azt mondja: NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS! "A tudomány a tényekről szól. És ha megnézzük a kemény, rideg tényeket, akkor semmi kétség: a klímaváltozás nem történik meg!" Nincs jelentős ember okozta globális felmelegedés, sem a múltban, sem a jövőben. És igen, ez a Demokrata Párt egyik fő politikai pontjává és programjának részévé vált. Ezt a pénzt csak olyan tudósoknak adja, akik olyan tudományos eredményeket produkálnak, amelyek a globális felmelegedés hipotézisét támogatják a Demokrata Párt javára."