Header Ads Widget

A NATO 3 éve készül a világháborúra-Nálunk áll fel a központi parancsnokság?!



3 ÉVE SZERVEZIK A KÖZÉP EURÓPAI HADOSZTÁLYPARANCSNOKSÁGOT MAGYARORSZÁGON!

Ez is bizonyíja, hogy előre tervezett volt az ukrán konfliktus kirobbantása! A teljes műveleti képesség azt jelenti, tőlünk fogják irányítani a hadműveleteket, amit már be is ismernek a tájékoztató szerint. Ehhez képest hazudta végig a szemünkbe Orbán, hogy ő békét akar, nem támogatjuk fegyveresen a konfliktust. Nem hát: csak éppen innen fogja a NATO irányítani azt a háborút, amit az európaiakkal harcoltat meg, és ehhez adjuk mi a magyar honvédség katonáit, akik egyben a NATO katonaság részei is! Amerikai katonák alig vannak, csak a kiképző és irányító tisztek, minden országban a saját katonaságot képezték ki a NATO fegyverzet használatára. Most minden kelet, és középeurópai országban hadgyakorlat álcája alatt csapatösszevonásokat és a fegyverek átcsoportosítását végzik az Ukrajna melletti országokba. 

A finnekre a közös határ miatt volt égető szükség, nem akarta őket megtámadni Oroszország, de a csatlakozással célponttá tették magukat,- és Orbán őket! Ez nem a mi háborúnk, de szövetségesként nekünk kell engedelmeskedni egy olyan ország esetében, ami még csak nem is tagja a NATO- nak, sem az EU-nak. A kormány végig a békéről beszélve vezet minket bele a 3. világháborúba! Mivel a NATO most egy atomhatalmat akar megtámadni, az eddigi legpusztítóbb világháború készülődik, amit úgy tűnik, senki nem akar megakadályozni!?

A háttérhatalom köztársasági „Alaptörvénye” szerint nemzetközi szerződésről, háborúban való részvételről sem dönthetünk népszavazással, mint ahogyan az Országgyűlés feloszlatásáról, de az ország főméltóságainak a megválasztásáról sem. A választási törvényről sem. A pártok állami támogatásáról sem. A költségvetést érintő témákban sem. Mert magáról az Alaptörvény elfogadásáról sem dönthettünk! A „demokratikus többség” kormánya így minden további nélkül, az akaratunk ellenére, a beleegyezésünk nélkül tehet velünk azt, amit csak akar,- vagy amit megkövetelnek tőle globalista gazdái! Forrás anyag



 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Miért és kik hozták létre az orosz-ukrán konfliktust?!

Csak 18 éven felülieknek!

https://vk.com/video644727407_456239420

A nyugati hazugságbirodalom célja nem az ukrán emberek megmentéséről szólt SOHA, hanem az USA világuralmi törekvéseiről, EZT SZOLGÁLJA A JELENLEGI UKRÁN VEZETÉS IS! Az USA és CSATLÓSAI évtizedeken át orosz gyűlöletet szított Ukrajnában, aminek az lett az eredménye, hogy az ukránok elkezdték gyilkolni az orosz lakosságot, hogy Oroszországot kényszerhelyzetbe hozzák, majd amikor az oroszok felléptek az ukrán náci rezsim ellen, akkor rájuk tudjanak mutogatni, mint megszállókra és agresszorokra.

A NATO EGYENLŐ USA!! A NATO  megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy amennyiben sikerül őket kiiktatni, megvalósíthassák sátáni tervüket, ami a nemzetállamok felszámolását és az egypólusú világrendszer létrehozását, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség ellen!!! EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA, aminek Oroszország még útban van! Ehhez asszisztál az összes globalista hazaáruló  politikus, akik nem a saját népüket, hanem a globális pénzhatalmi elitet szolgálják és céljuk belerángatni az EU tagországokat egy olyan háborúba, amihez semmi közünk. Részletek




Civilek az összefogásért!