Header Ads Widget

Christine Anderson: A német nép, kedves barátaim, aki ebben az országban haldoklik, de facto ki lesz iktatva.



Kedves barátaim, az önök átvették országunk irányítását. A parancsnoki híd Brüsszelben van. Hölgyeim és uraim, hölgyeim és uraim!

Hölgyeim és uraim, a nevem Christine Anderson. Nem fogom felsorolni a parlamenti képviselőimet. A kezdeményezések unalmasak. Sikeresen dolgozik, parlamenti, aki eljut a polgárokhoz üzeneteivel.

Ezt szakemberek millióival sikerült újra és újra és folyamatosan elérni. Egyenesen a lényegre térünk. Kedves pártbarátaink, liberálisaink, demokratikus és alkotmányos társadalom, szabad, felelősségteljes, elidegeníthetetlen alapvető jogokkal rendelkező polgárokból áll.

Ha a kollektíva totalitárius uralom alá kerül, abban, hogy az egyén csupán része egy akaratlannak, képlékeny, teljesen elszegényedett, jogfosztott, cselekvőképtelen és vége a szolidaritási tömegnek, amelyekkel a globalitárius embergyűlölők szabadon rendelkezhetnek. A szabadság, a demokrácia és a jogállamiság elleni támadások ellenünk ha nemzeti, kulturális, sőt szexuális identitás, az állati test és gyermekeink nemi szervének megcsonkítása, szülőföldünk kirablása és destabilizálása tiszta arany millióinak importálásával minden szinten minden kormányzati és nem kormányzati intézmény.

Kedves barátaim, az EU intézményei szétverik a demokratikus elveket, akárcsak az agresszorok az acél- és betonkunyhókkal. Hogy csak egy példát mondjak, a Minisztertanács esetében az erőszakos felosztást aktar állapítják meg. Még rosszabb.

A törvény az egyhangúság elvének eltörlésével az Alaptörvény 20. cikk (2) bekezdésére kerül. a nép uralma. A német nép, kedves barátaim, aki ebben az országban haldoklik, de facto ki lesz iktatva.

Hol van az Alkotmányvédelmi Hivatal, amikor valóban szükség van rá a fészkes fenébe? Míg az EU csak az európai népek jogfosztásáért felelős, globális szintről haladunk a föld minden népének jogfosztásáig.

Eddig a közegészségügyet a nemzeti államokra kellett hagyni az alapvető jogok masszív korlátozásán keresztül annak biztosítása érdekében, hogy a bűncselekmények sikkesek és a polgárok kirekesztve legyenek.

A jövőben szeretnénk, nem, ezt a WHO sokkal könnyebben irányítható testületére kell hagynunk.

Ez a korrupt krém, amelyet többmilliomosok irányítanak, kínálja az előnyt, hogy semmilyen módon ne legyen politikai felelősséggel az állampolgárral szemben.

Éppen ezért a WHO-t egyáltalán nem nyűgözheti le és nem fogja teljesen lenyűgözni az urnáknál kiszabott büntetés, még sok totalitárius intézkedéssel, a közegészségügy védelme érdekében támaszkodnak rá.

A WHO most a Covid-Pas digitális alaptanúsítványát globális alapjogokra vonatkozó referenciatanúsítványsá teszi. Ez az első lépés a kínai szociális kreditrendszer poklába, valamint a digitális ellenőrzési és megfigyelési totalitarizmusba.

A további bővítés a következőket irányozza elő. Ott nagyon jól megy. Ehelyett klímavédelem és klímavédelem, beleértve a klímabejelentkezést, digitális valutát, digitális identitást.

Mindez lélegzetelállító tempóban valósul meg. Néha ez elég gyorsan megtörténik. Az elmúlt plenáris héten az EU-polémia a népuralom eltörlését emlegette nagy többséggel jóváhagyták, és már nem unalmas szerződésmódosításokkal, hanem a felülvizsgálati záradék úgynevezett passarell záradékával.

És ez, kedves barátaim, pontosan az, amit a CDU, az FDP, az SPD és mindenki más gondol, amikor csillogó szemekkel áradoznak arról, hogy most meg akarják reformálni az EU-t. A reformok során nem a demokratikus deficitek felszámolása a cél.

Nem, ezeket a struktúrákat meg kell erősíteni és ki kell terjeszteni, hogy a polgárokat teljesen kizárjuk a demokráciából és minden álomtáncos, aki még mindig hisz abban, hogy az EU megreformálható.

Szeretném ismételten elmondani, hogy ezt az üzletet nem lehet megreformálni. Pont! Úgy értem, nem hülyék, ez volt a szándéka, és nem is más. Ez az üzlet a becsület háza.

Az isten szerelmére, egyszer s mindenkorra vessünk véget a korai baloldali ideológia költséges bulijának. Tényleg, most és azonnal! 

(gépi fordítás)



https://vk.com/video644727407_456240770